Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Αυτοί είναι οι λόγοι που οι γυναίκες σε κάνουν κερατά!

Δεν είναι πως δεν σε αγαπούν, αλλά…

Μερικές φορές δε φταίει ο σύντροφος που έχει η γυναίκα την ανάγκη να τον απατήσω…

Άλλες φορές πάλι φταίει ο άνδρας και μόνο αυτός!

Ας εξετάσουμε και τις δύο εκδοχές…

ADTECH.config.placements[5933567] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

1. Θέλει να σε εκδικηθεί

Το να σε πιάσει η γυναίκα να την απατάς με τη γραμματέα σου ή με μια νεαρή κοπέλα που γνώρισες όταν βγήκες με τους φίλους σου είναι κάτι που δύσκολα μπορεί να ξεχάσει ο γυναικείος εγκέφαλος. Ο θυμός, η λύπη και η προδοσία που αισθάνθηκε μπορούν να την οδηγήσει στη μία και μοναδική πράξη που μπορεί να την κάνει να νιώσει για λίγο καλά. Και αυτό λέγεται εκδίκηση ή όπως θα έλεγες με αθλητικούς όρους ισοπαλία! Μια γυναίκα θα σε απατήσει για να δώσει τη δική της απάντηση στην δική σου απιστία και θα το κάνει κυρίως για τον εγωισμό της. Φυσικά και αυτή η πράξη δε θα βοηθήσει της σχέση, αλλά για λίγο θα δώσει το φιλί της ζωής.

2. Προσφέρεις πολύ κακό σεξ

Οι γυναίκες έχουν την ανάγκη να νιώθουν επιθυμητές στο κρεβάτι και να απολαμβάνουν τους οργασμούς μας στο σεξ. Αν μια γυναίκα δε λαμβάνει ερωτική επιβεβαίωση ή ο σύντροφός της δεν της προσφέρει σεξουαλική ικανοποίηση τότε είναι πολύ πιθανό να στραφεί αλλού. Για να φτάσει μια γυναίκα να σε απατήσει γιατί κάνεις κακό σεξ δε μεταφράζεται πως δεν έχεις καλές επιδόσεις ή πως δεν κάνεις το Κάμα Σούτρα κάθε βράδυ, αλλά γιατί δεν έχεις πια τη διάθεση να μας προσφέρεις οργασμούς. Όταν γίνεσαι εγωιστής στο κρεβάτι μια γυναίκα δεν θα προσπαθήσει να σε αλλάξει, αλλά θα κοιτάξει αλλού.

3. Η γυναίκα έχασε κιλά ή έκανε πλαστική

Οι θαυμαστές μιας γυναίκας αυξάνονται δραστικά όταν κάνει για παράδειγμα αυξητική στήθους ή όταν χάνει όλα τα περιττά κιλά. Η αυτοπεποίθησή της λοιπόν εκτοξεύεται και γίνεται πιο ευάλωτη στα κομπλιμέντα των αντρών. Έτσι μια απιστία μπορεί να έρθει και είναι μια περίπτωση πως είσαι δεν έφταιγες πουθενά.

4. Η γυναίκα έγινε οικονομικά ανεξάρτητη

Όταν η γυναίκα εξαρτάται οικονομικά από τον σύντροφό της ή τον σύζυγό της είναι για εκείνη δύσκολο να διαφωνήσει μαζί του ή να εγκαταλείψει τη σχέση. Όταν όμως αρχίσει να βγάζει τα δικά της χρήματα και ξέρει πως ότι και να γίνει μπορεί να συντηρήσει τον εαυτό της η απιστία είναι πιο εύκολη τουλάχιστον σε πρακτικό επίπεδο αναλογιζόμενη τις συνέπειες. Η αίσθηση της δύναμης και της ανεξαρτησίας της μπορεί να εκφραστεί και στις προσωπικές της επιλογές. Και πάλι κηρύσσεσαι αθώος!


Πηγή