Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Η Ashley Graham είναι η πιο sexy γυναίκα στον κόσμο σύμφωνα με το Maxim

Ποιοι είμαστε εμείς για να διαφωνήσουμε;

Η Ashley Graham, η βασίλισσα των καμπυλών, αποτελεί μια ανάσα φρέσκου αέρα στη βιομηχανία της μόδας. Μία λαμπερή προσωπικότητα όσο τα technicolor μαγιό της, η Ashley είναι απλώς ένα μοντέλο, αλλά ένα κίνημα στο χώρο του modelling. Η αυτοπεποίθησή της είναι μεταδοτική και αποτελεί έμπνευση, αποδεικνύοντας ότι η ομορφιά υπάρχει σε όλα τα σχήματα και μεγέθη. Σε έναν κόσμο όπου το μέγεθος μηδέν κυριαρχεί για πάρα πολύ καιρό, η Ashley μας υπενθυμίζει ότι το μυστικό για να τα ξεπεράσεις όλα δεν είναι μόνο να αγκαλιάσεις τις καμπύλες σου, αλλά να αποδεχτείς τον εαυτό σου όπως ακριβώς είσαι.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

 

«Μπορούμε να δούμε τα σχήματα και τα μεγέθη, το φύλο, την εθνικότητα και την ηλικία του καθενός ως μέρος αυτού που είναι. Δεν χρειάζεται να είναι αρνητικό ή θετικό», δηλώνει. «Θα έπρεπε να είναι κάτι που γίνεται εύκολα αποδεκτό και δεν χρειάζεται να κάνουμε αυτές τις συζητήσεις συνέχεια. Τα σώματά μας αλλάζουν πάντα και πάντα εξελίσσονται. Έχω χρησιμοποιήσει το δικό μου σώμα ως εργαλείο για να μπορώ να μιλήσω για αυτά τα συναισθήματα», ανέφερε στο περιοδικό Maxim που την επέλεξε ως «Μούσα» στο εξώφυλλο του τεύχους Μαΐος – Ιούνιος 2023. Την ίδια στιγμή αποτελεί και μία από τις 100 πιο sexy γυναίκες του κόσμου για το γνωστό ανδρικό brand.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

 

«Με χαμόγελο που μπορεί να φωτίσει ένα ολόκληρο γήπεδο, δεν μπορείς να μαγευτείς από το κάθε εκατοστό της σιλουέτας της. Είναι ένα έργο τέχνης που περπατάει και μιλάει και αν ο Μποτιτσέλι ζούσε σήμερα, θα άφηνε την Αφροδίτη της Μήλου και θα τη ζωγράφιζε ως το αριστούργημά του», αναφέρει το Maxim.

Οι λόγοι στην παρακάτω gallery.

 




Πηγή