Δευτέρα , 17 Ιούνιος 2024

Απόβαση «διεθνών» ινφλουένσερ στην Τζια -Τα glam looks των καλεσμένων, γιατί βρέθηκαν στο πιο κοντινό κυκλαδονήσι

To Net-a-Porter -η πιο διάσημη ψηφιακή μπουτίκ στο παγκόσμιο fashion στερέωμα- κάλεσε μερικές από τις πιο γνωστές ινφλουένσερ διεθνώς για ένα get-away στην Κέα, με αφορμή το λανσάρισμα της καλοκαιρινής συλλογής του.

Η Ελλάδα ανέκαθεν τη μόδα. Από τα αρχαιοελληνικά σχέδια έως τα χρώματα και τις ομορφιές της, αποτελεί αστείρευτη ελληνική έμπνευση τόσο για τους δημιουργούς που γεννιούνται εδώ όσο και γι’ αυτούς που βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

Ειδικά το καλοκαίρι της είναι ξακουστό σε κάθε μεριά του κόσμου. Τα λευκά νησιά, η καταγάλανη θάλασσα, η ανεμελιά και οι φυσικές ομορφιές της αποτελούν έναν ατελείωτο καμβά αποχρώσεων που χαρίζει σε κάθε δημιουργό απίστευτες εικόνες -τις οποίες ο καθένας αποτυπώνει σύμφωνα με την αισθητική του σε μοναδικές δημιουργίες.

Αυτό μάλλον σκέφτηκε και το Net-a-Porter, μια από τις πιο διάσημες online μπουτίκ, και διοργάνωσε ένα exclusive press trip στην Κέα, με καλεσμένες μερικές από τις πιο γνωστές fashion influencers στον κόσμο αυτή τη στιγμή, οι οποίες επισκέφτηκαν το νησί και έμειναν μαγεμένες από τις ομορφιές του.

Δείτε φωτογραφίες από την απόβαση των influencers στην Τζια στο Bovary.gr.


Πηγή