Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η Μόνικα σε μια σπάνια συνέντευξη αφηγείται τη ζωή της -Ο γάμος, η μητρότητα και η ήσυχη ζωή στις Σπέτσες

Η Μόνικα μιλάει για την μουσική που έγραψε στην ταινία «Lost Daughter» με την Ολίβια Κόλμαν, τα παιδικά χρόνια στο Καρπενήσι, την καλλιτεχνική της διαδρομή και τη ζωή στις Σπέτσες.

«Όταν μίλησα με την Maggie Gyllenhaal, την σκηνοθέτη της ταινίας, αρχικά με ευχαρίστησε και έπειτα βλέπαμε τις σκηνές για να δούμε τα τραγούδια. Τις έστελνα πιλότους, συνήθως το βράδυ για να είναι πρωί στη Νέα Υόρκη, και την άλλη ημέρα που ξυπνούσα είχα όλες τις σημειώσεις. Ήμουν συνεχώς σε επικοινωνία με τον editor της ταινίας, τον ηχολήπτη γιατί έπρεπε να κάνω μόνη μου την μίξη -είχαμε lockdown δεν μπορούσαμε να πάμε σε studio».

«Όταν ολοκληρώθηκε η ταινία μου έστειλαν την τελική λίστα με τα τραγούδια που χρησιμοποίησαν και με κάλεσαν στην πρεμιέρα, στη Νέα Υόρκη, αλλά δεν μπορούσα να πάω. Πήγαμε στο Λονδίνο και είχε πολύ πλάκα. Δίπλα μου καθόταν ο Chris Martin, ο σύντροφος της Dakota Johnsonη οποία κρατούσε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μάλιστα, κάποια στιγμή η Maggie έψαχνε μέσα στον κόσμο να με ευχαριστήσει και έλεγε “δεν την βλέπω”, η Olivia Colman έλεγε “εκεί είναι” και ο Chris Martin “είναι εδώ” και με έδειχνε».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Monika στο Bovary.gr


Πηγή