Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Κόρα Καρβούνη: «Θα βάλω νυφικό του Μπράτη, θα ανέβω στο datsun του «Γιώργη» και θα παντρευτώ στην Ομόνοια»

Η Κόρα Καρβούνη, η τηλεοπτική «Νίτσα» της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, τις θυσίες που έχει κάνει ως ηθοποιός και αποκαλύπτει πώς έχει φανταστεί τον γάμο της.

«Μεγάλωσα με γαλλικά, πιάνο και μπαλέτο. Αρχικά ήθελα να γίνω χορεύτρια, έχω το σωματότυπο της μπαλαρίνας, αλλά ήθελα περισσότερη δουλειά γιατί είμαι ψηλόλιγνη -πήγαινα για prima balarina- δεν ευόδωσε το συγκεκριμένο σχέδιο, παρόλα αυτά αποφάσισα να γίνω ηθοποιός -το έλεγα από έξι ετών. Από μικρή, βίωνα τόσο έντονα τα συναισθήματά μου, που πολλές φορές η παρέα μού έλεγε “κόψε το θέατρο”, «σταμάτα πια, Κατίνα Παξινού”, και λίγο ασυνείδητα ενεγράφη αυτό μέσα μου. Χωρίς φυσικά τότε να γνωρίζω τι εστί ηθοποιός και τι θυσίες πρέπει να κάνεις… ».

«Πώς είμαι στην προσωπική μου ζωή; Με ένα μπουρνουζάκι, με φόρμες και μαλλιά πιασμένα κότσο, μαγειρεύω, φτιάχνω καταπληκτικό παστίτσιο και από γλυκά η σπεσιαλιτέ μου είναι το cheesecake και το μπανόφι, καθαρίζω, σκουπίζω, σιδερώνω -γενικώς κάνω δουλειές και κάποια στιγμή σταματάω για να μάθω τα λόγια της “Νίτσας”. Έχω τρέλα με την καθαριότητα, όταν κοιτάζω και βλέπω λίγη σκόνη δαγκώνομαι, με ενοχλεί και θέλω να είμαι όλα τακτοποιημένα».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Κόρας Καρβούνη στο Bovary.gr


Πηγή