Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Νύφη από την Αυστραλία βρήκε το boho νυφικό της στο Facebook με 25 δολάρια -Με λευκό καπέλο, ήταν μια κούκλα [εικόνες] | ΓΥΝΑΙΚΑ

Μια υπέροχη νύφη έγινε viral καθώς ξόδεψε μόλις 25 δολάρια για το ρομαντικό νυφικό της.

Η 27χρονη Alexa Witney και ο 30χρονος Kyle Bindon από την Αυστραλία είχαν προγραμματίσει τον γάμο τους πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορωνοϊού, που τους χάλασε τα σχέδια. Eτσι αναγκάστηκαν να αναβάλλουν τη μεγάλη ημέρα τρεις φορές. Τελικά, βρήκαν την κατάλληλη ημερομηνία ώστε να μπορούν οι γονείς της νύφης να ταξιδέψουν από την Αυστραλία στον Καναδά και αποφάσισαν να μην ξοδέψουν μια περιουσία.

Όπως δήλωσαν οι ίδιοι στην Daily Mail Australia, ήθελαν να ξοδέψουν όσα λιγότερα μπορούσαν καθώς τα γαμήλια πράγματα είναι αναλώσιμα και πολυδάπανα. Eθεσαν ένα χαμηλό budget έως 1.500 δολάρια, αλλά ήταν τυχεροί καθώς κέρδισαν σε έναν διαγωνισμό στο Instagram τη γαμήλια φωτογράφιση, τον ανθοστολισμό και το μακιγιάζ.

Η 27χρονη βρήκε το φόρεμα των ονείρων της στο Marketplace του Facebook και ξόδεψε μόλις 25 δολάρια! Φόρεσε μάλιστα και ένα κομψό καπέλο, ενώ κρατούσε ένα ρομαντικό μπουκέτο λουλούδια.

Δείτε την 27χρονη νύφη από την Αυστραλία στο Bovary.gr


Πηγή