Τετάρτη , 15 Μάιος 2024

Το χρώμα που κυριαρχεί στις τάσεις της άνοιξης -Σοφιστικέ και κομψό, κάνει το ντύσιμο να δείχνει ακριβό

Μπορεί ήδη να έχουμε μιλήσει για το baby blue και το peach fuzz που αποτελούν δύο από τα πιο hot χρώματα της άνοιξης, υπάρχει ωστόσο μια ακόμα απόχρωση που αναμένεται να γίνει απόλυτη τάση της σεζόν.

Η άνοιξη φέρνει διάθεση για ανανέωση και κάθε fashion girl ψάχνει τρόπους να ανανεώσει την ντουλάπα της και να φρεσκάρει τα looks της. Από τις μυτερές μπαλαρίνες στα baseball hats και από τα χρωματιστά sneakers στα φλοράλ κομμάτια, οι επιλογές που προσφέρουν οι νέες τάσεις κάνουν το ντύσιμο να φρέσκο και updated.

Από τις τάσεις που ξεχωρίζουν αυτή τη σεζόν, ειδική μνεία αξίζουν και τα χρώματα. Από τα πρώτα που ήρθαν στο προσκήνιο ήταν το Peach Fuzz, το γλυκό ροδακινί που το Pantone ανέδειξε σε χρώμα της χρονιάς, και ύστερα ήρθε η σειρά του baby blue, το αριστοκρατικό παστέλ γαλάζιο που δίνει μια γλυκιά νότα στα looks.

Τελευταία, ωστόσο, ένα ακόμα χρώμα έχει αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλές τόσο στα social media όσο και στα street style looks, το οποίο είδαμε να κυριαρχεί στις πασαρέλες των Εβδομάδων Μόδας -και ειδικά στα fashion shows του Μιλάνου.

Δείτε ποιο χρώμα θεωρείται hot τάση στο Bovary.gr.


Πηγή