Κυριακή , 1 Μάιος 2022
Βρώμικα αντικείμενα στο σπίτι που πιθανόν να μην έχετε καθαρίσει ποτέ

Βρώμικα αντικείμενα στο σπίτι που πιθανόν να μην έχετε καθαρίσει ποτέ

Δείτε τρία από αυτά

Ακόμη και ανθρωποι που πιστεύουν ότι κάνουν πολύ σχολαστικό καθάρισμα στο σπίτι, μπορεί να παραλείπουν να ασχοληθούν με κάποια αντικείμενα.

Πέρα από τα προφανή που πιάνουν σκόνη ή κάποια αντικείμενα στην κουζίνα, υπάρχουν και άλλα βρώμικα αντικείμενα στο σπίτι που χρειάζονται καθάρισμα και πιθανόν δεν το έχετε σκεφτεί. Δείτε τρία από αυτά…

1. Καλάθι απλύτων
Αποτελεί ένα αντικείμενο που δεν αποτελεί για τους περισσότερους την προτεραιότητα. Κι όμως, όπως είναι λογικό, συγκεντρώνει πολλά βακτήρια και μικρόβια. Πιθανόν να σας… προειδοποιήσει κάποια στιγμή ότι θέλει καθάρισμα από τη μυρωδιά του αλλά μην περιμένετε μέχρι τότε.

2. Χαλάκι εξώπορτας
Βρίσκεται έξω από το σπίτι και γι’ αυτό πολλοί το αμελούν. Κι όμως πρόκειται για ένα από τα πιο βρώμικα αντικείμενα του σπιτιού. Μην το αμελείτε και να ξέρετε ότι χρειάζεται καθάρισμα τουλάχιστον μία φορά το μήνα.

3. Σφουγγάρι κουζίνας
Το ότι έρχεται καθημερινά σε επαφή με το νερό δεν σημαίνει ότι παραμένει καθαρό. Είναι γεμάτο βακτήρια και μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και χειρότερο. Φροντίζετε να το καθαρίζετε συχνά με ξύδι και φυσικά να το αντικαθιστάτε συχνά.

Πηγή: baby.gr