Παρασκευή , 14 Ιούνιος 2024

Άλλος άνθρωπος η Κριστίνα Αγκιλέρα – Όλοι νομίζουν ότι πήρε Ozempic και έχασε 18 κιλά

Μια συναυλία στο Μεξικό έδωσε η Κριστίνα Αγκιλέρα, ωστόσο, όλοι επικεντρώθηκαν στην φανερά αδυνατισμένη φιγούρα της, ισχυριζόμενοι πως παίρνει κι αυτή Ozempic.

Ένας θαυμαστής δημοσίευσε βίντεο της 43χρονης τραγουδίστριας κατά τη διάρκεια της συναυλίας της και τα σχόλια έπεσαν βροχή, υποθέτοντας πως η Κριστίνα Αγκιλέρα χρησιμοποίησε το φάρμακο Ozempic για την απώλεια βάρους, μια τάση που υιοθετούν πολλοί διάσημοι το τελευταίο διάστημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φανερά αδυνατισμένη η Αγκιλέρα

Στο βίντεο, η Κριστίνα Αγκιλέρα, η οποία πρόσφατα εμφανίστηκε και στο Λας Βέγκας – φορούσε ένα σέξι κορμάκι που έδειχνε την φανερά αδυνατισμένη μέση της, καθώς ερμήνευε το κλασικό της κομμάτι «What A Girl Wants».

Πεπεισμένοι πως παίρνει Ozempic οι θαυμαστές της

Αλλά το μόνο που πολλοί θαυμαστές μπορούσαν να παρατηρήσουν ήταν η λεπτή σιλουέτα της. «Τραγουδήστε μαζί μου. O-O-Ozempic» σχολίασε ένα άτομο, αναφερόμενο στο διαφημιστικό jingle του Ozempic.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Διάολε, φαίνεται καταπληκτική! Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να πάρω Ozempic όπως όλοι οι άλλοι, αλλά φοβάμαι τις παρενέργειες» σχολίασε ένας ακόμα. «Λατρεύω το oh oh ozempic» είπε ένας άλλος.

«Το Ozempic γερνάει όσους το παίρνουν, αλλά ειλικρινά κάνει θαύματα για εκείνη. Φαίνεται απίστευτη» σχολίασε ένας ακόμα με έναν άλλον να προσθέτει: «Το καλύτερο αποτέλεσμα του Ozempic μέχρι σήμερα». «Εντάξει, πρέπει να πάρω Ozempic. Όχι τώρα, αλλά χθες. Πώς μπορώ να ελπίζω σε αυτό» ρώτησε ένας ακόμη χρήστης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή