Πέμπτη , 9 Φεβρουάριος 2023

Άννα-Μαρία Βέλλη: Το «ευχαριστώ» μετά την εξομολόγηση για την κακοποίησή της -«Ο κουβάς έχει ξεχειλίσει αγάπη»

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ», μετά τη δημόσια εξομολόγησή της σχετικά με την κακοποίηση που έχει δεχθεί, έστειλε μέσω Instagram η Άννα-Μαρία Βέλλη.

Μία ημέρα μετά τη συγκλονιστική της ομιλίας στο TEDx, η Άννα-Μαρία Βέλλη ανέβασε ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram, με το οποίο θέλησε να ευχαριστήσει όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης που της έστειλαν. Επίσης, εξήγησε πώς έφτασε να προχωρήσει σε αυτό το άνοιγμα καρδιάς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας μετά την ανάρτηση της ομιλίας μου. Έχω πλημμυρίσει από χθες από πανέμορφα συναισθήματα και ο κουβάς (για όλους όσους είδατε όλη την ομιλία) έχει γεμίσει αγάπη.

Αποφάσισα να ανοιχτώ και να με βάλω σε μια τόσο ευάλωτη θέση με στόχο να παροτρύνω, να κάνω ορατό και να απενοχοποιήσω φράσεις με τις οποίες όλοι μεγαλώσαμε (τα εν οίκω εν δήμω) με απώτερο σκοπό να καταλήξω στη σημασία της ψυχικής υγείας.

Μοιραστείτε τις εμπειρίες που σας βαραίνουν, γίνονται πιο ελαφριές. Ανοίξτε τον ψυχικό σας κόσμο και τα χαρτιά σας και έτσι θα βρείτε τη δύναμη να απαλλαγείτε από τον θυμό σας και να προχωρήσετε», έγραψε η Άννα-Μαρία Βέλλη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή