Πέμπτη , 6 Οκτώβριος 2022

«Έξυπνο σπίτι»: Είναι smarthink, όχι επιστημονική φαντασία!

Φαντάζεσαι τον θερμοσίφωνα να ανάβει αυτόματα και να σε περιμένει να γυρίσεις σπίτι; Τι θα έλεγες, αν η είσοδος σε υποδεχόταν φωταγωγημένη, με τον θερμοστάτη στην ιδανική θερμοκρασία; Και πόσο υπέροχο θα ήταν κάθε φορά που ξεχνάς το σίδερο αναμμένο, να σβήνει μόνο του;

Όχι, δεν είσαι πρωταγωνιστής σε ταινία επιστημονικής φαντασίας. Γιατί τo πρώτο Smart Home Οικοσύστημα έξυπνης διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας με τεχνητή νοημοσύνη… είναι γεγονός! Smarthink από το Φυσικό Αέριο. Μια πρωτοποριακή υπηρεσία που «εκπαιδεύει» το σπίτι σου να μαθαίνει τις ανάγκες σου. Κι εσύ μπορείς να απολαμβάνεις άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας, να γνωρίζεις την κατανάλωση κάθε συσκευής, αλλά και να προβλέπεις τον μηνιαίο λογαριασμό σου. Όταν καλύπτεις το 80% ή το 100% του ποσού που έχεις θέσει ως όριο κατανάλωσης, θα ειδοποιείσαι αυτόματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το απόλυτο app που θα σου… «λύσει» τα χέρια!

Με την υπηρεσία smarthink κρατάς την ενέργεια του σπιτιού σου κυριολεκτικά… στο χέρι σου. Η εγκατάσταση του συστήματος δεν είναι περίπλοκη και διαρκεί λίγα μόνο λεπτά, ενώ το εξελιγμένο smarthink app γίνεται ο απόλυτος ψηφιακός σου βοηθός. Όλα περιλαμβάνονται στο smarthink Starter Kit με τις τέσσερις «έξυπνες» συσκευές για το σπίτι. Το Gateway, τον «έξυπνο» μετρητή ρεύματος, τον «έξυπνο» θερμοστάτη και τον «έξυπνο» διακόπτη θερμοσίφωνα. Στο app μπορούν να συνδεθούν και extra ειδικές συσκευές, όπως πρίζα, χειριστήριο κλιματιστικού, αισθητήρας πόρτας / παραθύρου και αισθητήρας χώρου. Το Gateway παραμένει πάντα το κέντρο ελέγχου.

Μέγιστη εξοικονόμηση και μοναδική ασφάλεια

Η υπηρεσία smarthink από το Φυσικό Αέριο μετατρέπει οποιοδήποτε σπίτι σε smart, εύκολα και απλά, ενώ είναι διαθέσιμη σε όλους τους καταναλωτές ρεύματος ανεξαρτήτως παρόχου. Για πρώτη φορά το σπίτι σου μπορεί να καταλάβει απολύτως τις ανάγκες σου, να μάθει από εσένα και να… προβλέψει τα έξοδά σου! Και τα νούμερα είναι αποκαλυπτικά: μία τετραμελής οικογένεια επιτυγχάνει 19,8% εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ έχει γίνει απόσβεση της αρχικής επένδυσης μέσα σε διάστημα 8 μηνών. Κάνε τη σωστή κίνηση και άλλαξε τα δεδομένα του χώρου σου. Για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο κάθε στιγμή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

www.smarthink.gr – Για όσα σου δίνουν χαρά!


Πηγή