Τρίτη , 15 Ιούνιος 2021
Αναστάσιος Ράμμος: Αύριο θα πάω οικοδομή να πάρω μεροκάματο

Αναστάσιος Ράμμος: Αύριο θα πάω οικοδομή να πάρω μεροκάματο

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night show» ήταν ο Αναστάσιος Ράμμος. Ο τραγουδιστής που είδε τις μετοχές του να εκτοξεύονται, κυρίως, με τη συνεργασία του με την Έλενα Παπαρίζου στο τραγούδι «Αν με δεις να κλαίω», μίλησε στο show του ΑΝΤ1 για όλα. Για την καριέρα του, αλλά και την εποχή που δούλευε στη λαϊκή. Μάλιστα, παραδέχθηκε πως πηγαίνει στην οικοδομή ακόμη και τώρα να βγάλει μεροκάματο.

«Ονειρευόμουν ότι θα ήθελα να συνεργαστώ με όλους αυτούς τους καλλιτέχνες, να με δω στην τηλεόραση, να μπω στα βραβεία, να παίξω στο mad, αλλά δεν περίμενα να γίνει τόσο γρήγορα και χαίρομαι πάρα πολύ», είπε μεταξύ άλλων για την καριέρα του.

Και συνέχισε την εξομολόγησή του: «Τα καλοκαίρια πήγαινα και βοηθούσα το νονό μου στον πάγκο του στη λαϊκή. Δεν ντρεπόμουν καθόλου, μικρούλης ήμουν τότε. Είχε πλάκα. Έχω δουλέψει και σε μια μεγάλη εταιρεία με ηλεκτρικά. Υπήρξα και πωλητής του μήνα τότε…»

Μάλιστα, εκμυστηρεύτηκε πως ακόμη και αυτή την περίοδο που θεωρείται αναγνωρίσιμος επειδή δεν δουλεύει σε κάποιο μαγαζί, πηγαίνει στην οικοδομή για μεροκάματο.

«Αύριο θα πάω, αφού δεν δουλεύω, δεν κάνουμε τίποτα, θα πάω να τον βοηθήσω, να πάρω ένα μεροκάματο. Είχα πάει στην οικοδομή και με έβαλε να τρίβω κάτι πατώματα.

Πριν καιρό στην αρχή της καραντίνας, δεν δουλεύαμε πάλι και έτριβα κάτι πατώματα και του λέω κατά τις τρεις η ώρα “πάω να φύγω, φίλε, πονάει το σώμα μου”.

Ήταν να πάω και την επόμενη μέρα, αλλά δεν πήγα ποτέ γιατί κουράστηκα. Μου έστειλε σήμερα μήνυμα και μου λέει “θα έρθεις αύριο”, του λέω “με τίποτα” και μου απαντά “έλα δεν θα κουβαλήσεις, θα σκουπίζεις μόνο, άντε να κάνεις κι ένα μικρό κουβάλημα”.

Και θα πάω αύριο να τον βοηθήσω. Δεν έχω πρόβλημα επειδή είμαι αναγνωρίσιμος. Όταν πήγα στην οικοδομή, είχα ανεβάσει βίντεο στο Instagram, που έτριβα πατώματα.»

Δείτε την εμφάνισή του στο παρακάτω βίντεο μετά το 01.35.00


Πηγή