Κυριακή , 14 Αύγουστος 2022

Βαλάντης: «Απάνθρωπο το μοντάζ στο Survivor, έπαθε ζημιά το όνομά μου -Μετάνιωσα που πλήγωσα την Ευρυδίκη»

Την εμπειρία του στο Survivor 2022 σχολίασε ο Βαλάντης, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για το μοντάζ του ριάλιτι, το οποίο θεωρεί ότι τον αδίκησε.

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» του OPEN και αναφέρθηκε στα όσα έζησε στον Αγιο Δομίνικο, δηλώνοντας μάλιστα ότι όταν γύρισε

«Δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor και το μετάνιωσα γιατί έπρεπε να ασχοληθώ παραπάνω με το πως είναι το παιχνίδι. Δεν έβλεπα τις ίντριγκες αλλά μόνο τα αγωνίσματα. Το μοντάζ ήταν απάνθρωπο. Όταν γύρισα και το είδα, ήταν δικαιολογημένο να βγαίνει ένα τέρας. Δεν είδα ούτε μια στιγμή γέλιου από το στόμα μου. Κάναμε και πλάκα», τόνισε ο Βαλάντης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βαλάντης: Επαθε ζημιά το όνομά μου

«Αν τις έδειχναν, θα υπήρχε λίγη επιείκεια. Μόνο βλέπατε να φωνάζω και προσπαθώ τώρα εγώ να πείσω… Ήθελα να φύγω από την πρώτη εβδομάδα και τους έλεγα να με βγάζουν προτεινόμενο. Κατάλαβα από την αρχή ότι το κλίμα δεν είναι καλό. Για αυτό που τράβηξα δεν έβγαλα λεφτά. Έπαθα μεγάλη ζημιά στο όνομά μου και δεν σεβάστηκαν και τα τρία μου παιδιά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Βαλάντης: «Μετάνιωσα που πλήγωσα την Ευρυδίκη»

Παράλληλα, ο Βαλάντης στάθηκε και στη φράση που είχε ξεστομίσει προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, δηλώνοντας μετανιωμένος που την πλήγωσε.

«Μετάνιωσα που πληγώθηκε η Ευρυδίκη. Δεν ήταν πρόθεσή μου. Το είπα με λύπη μεγάλη, έχω περάσει το ίδιο πράγμα πριν από τρία χρόνια κι έχασα το μισό νεφρό μου. Έγινε αυτό επειδή είπαν στην Ευρυδίκη ότι είπα εγώ να κάνουμε ψεύτικη σχέση. Εκείνη τη στιγμή όταν νιώθεις ότι 20 άτομα είναι εναντίον σου…», είπε ο Βαλάντης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Από την πρώτη στιγμή που πήγα εκεί, όλοι ήθελαν να φύγω. Όλοι σαν άνθρωποι έχουν μια αξία αλλά σαν καριέρα δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εγώ πήγα για να προφυλάξω και την αξία του καλλιτέχνη. Το Survivor αφήνει τον άλλον να μειώσει την καλλιτεχνική σου αξία», συμπλήρωσε.


Πηγή