Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ντουράντ: Ήρθε στην Ελλάδα σαν… εχθρός, έφυγε σαν φίλος και εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα του ΣΕΦ

«Εκλεκτούς» καλεσμένους είχε το Game 5 για τα πλέι οφ της Euroleague, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μονακό, ένας εκ των οποίων ήταν ο Κέβιν Ντουράντ.

Εκτός από την Έμα Στόουν που έκανε την έκπληξη και παρευρέθηκε στο ΣΕΦ μαζί με τον Γιώργο Λάνθιμο, το «παρών» έδωσε και ο 33χρονος σταρ του NBA.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αμφότεροι έγιναν «μάρτυρες» ενός φοβερού αγώνα, με τον Ολυμπιακό εν τέλει να καταφέρνει να πάρει τη νίκη-πρόκριση στο Final Four της Euroleague στο Βελιγράδι, πρόκριση η οποία έδωσε το σύνθημα για ξέφρενους πανηγυρισμούς με παίκτες, προέδρους και σταφ να γίνονται «κουβάρι» χαρίζοντας μοναδικές στιγμές.

Ο Κέβιν Ντουράντ στο ΣΕΦ / Φωτογραφία: Eurokinissi
Ο Κέβιν Ντουράντ στο ΣΕΦ / Φωτογραφία: Eurokinissi

Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί δεν ήταν ιδαίτερα χαρούμενοι με τον ερχομό του Ντουράντ στην Ελλάδα

Η παρουσία του δεύτερου, δεν είχε κάνει… την καλύτερη εντύπωση στους φίλους του Ολυμπιακού. Αυτό, διότι ο KD είχε ταξιδέψει στο Μονακό για να παρακολουθήσει από κοντά την προηγούμενη αναμέτρηση της σειράς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ντουράντ, όμως, διατηρεί φιλία με τον παίκτη της Μονακό, Μάικ Τζέιμς, ο οποίος αποτελεί επίσης αγαπημένο καλαθοσφαιριστή των φίλων του Παναθηναϊκού, αφού αγωνίστηκε με το «τριφύλλι» στο στήθος το 2016-2017 και το 2018, αφού μεσολάβησε ένα μικρό διάστημα σε Phoenix Suns και New York Pelicans στο ΝΒΑ.

Ο Ντουράντ και ο Τζέιμς γνωρίστηκαν στην κοινή τους θητεία στους Μπρούκλιν Νετς την περασμένη χρονιά.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ντουράντ στον αγώνα της Γαλλίας, πανηγύριζε τους πόντους της Μονακό έξαλλα, ενώ μετά το τέλος του ματς έσπευσε να συγχαρεί τους νικητές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αποδοκιμάστηκε έντονα στο ΣΕΦ

Όλα αυτά, είχαν ως αποτέλεσμα ο Ντουράντ να θεωρείται «εχθρός» κατά την παραμονή του στο ΣΕΦ, με τους φιλάθλους να μη βλέπουν στα μάτια τους έναν σταρ του ΝΒΑ, αλλά έναν… άνθρωπο που υποστηρίζει άλλη ομάδα.

Χαρακτηριστικό ήταν πως όταν οι κάμερες στράφηκαν στον Ντουράντ, οι αποδοκιμασίες ήταν εξαιρετικά έντονες.

Ο Ντουράντ έφυγε εντυπωσιασμένος από το ΣΕΦ, ενώ οι φίλοι του Ολυμπιακού του εξηγούσαν στο Twitter πως δεν έχουν κάτι μαζί του

Ο 33χρονος μπασκετμπολίστας, δεν πίστευε στα μάτια του με αυτά που έβλεπε. Μεγαλωμένος στο ΝΒΑ και τις ΗΠΑ, έχει συνηθίσει σε διαφορετικές κερκίδες και πιο… family friendly, ενώ στο ΣΕΦ η κατάσταση ήταν «εμπόλεμη» με καπνογόνα κλπ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ντουράντ έκανε ανάρτηση στα Social Media, εξυμνώντας την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι «ερυθρόλευκοι».

Συγκεκριμένα, τράβηξε βίντεο την κατακόκκινη από καπνογόνα και πυρσούς κερκίδα και από πάνω έγραψε «Η Αποκάλυψη».

Σχόλια των φιλάθλων πως δεν έχουν κάτι μαζί του, «απλά υποστήριζε τη λάθος ομάδα»

Κάτω από τη δημοσίευσή του, Έλληνες φίλαθλοι εξήγησαν πως δεν υπάρχει κάτι προσωπικό με τον Κέβιν Ντουράντ, απλώς βρισκόταν σε γήπεδο όπου ήθελε να κερδίσει η… λάθος ομάδα.

Παράλληλα, δημιουργήθηκε μεγάλη συζήτηση για τις διαφορές ανάμεσα στην ατμόσφαιρα των αγώνων του ΝΒΑ και του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, του απάντησε και ο πρώην μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, Τζος Τσίλντρες, ο οποίος του επισήμανε πως αυτό είναι κάτι συνηθισμένο και πως στο «ντέρμπι αιωνίων» τα πράγματα είναι 10 φορές χειρότερα.


Πηγή