Τετάρτη , 8 Φεβρουάριος 2023

Βελεσιώτου: Θα ακύρωνα τον γάμο μου γιατί είχα αγώνα -Είμαι ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο και Άρης στο μπάσκετ [βίντεο]

Μια απολαυστική συνέντευξη με πτυχές της ζωής της που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον παραχώρησε η τραγουδίστρια Φωτεινή Βελεσιώτου.

Η γνωστή ερμηνεύτρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, όπου μίλησε για τα φοιτητικά της χρόνια στη Θεσσαλονίκη και την ενασχόλησή της με το μπάσκετ την εποχή που ταυτόχρονα ήταν και δασκάλα. Παράλληλα, ανέφερε πώς παραλίγο να χάσει τον γάμο της, επειδή είχε αγώνα, αλλά και τα οπαδικά της αισθήματα, που δεν είναι και τα πλέον συνηθισμένα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πρώτη φορά έπιασα μπάλα μπάσκετ, ήταν στην 5η Γυμνασίου, εξατάξιο ήταν τότε. Ήμουν από τις πρώτες που έπαιξα μπάσκετ στην Καρδίτσα. Κάναμε μία ψιλοομαδούλα και παίζαμε με άλλα σχολεία. Στη Θεσσαλονίκη, μετά, έπαιξα σε τρεις ομάδες. Στο Μελιτέα, την ομάδα του Παπαφείου, στην Αρμενική με την Βούλα Πατουλίδου, από 16 χρονών την ξέρω, και μετά στον Μακεδονικό», είπε αρχικά η Φωτεινή Βελεσιώτου αναφορικά με την ενασχόλησή της με τη… σπυριάρα μπάλα.

Έκανε λόγο για «πάρα πολύ ωραία χρόνια», καθώς «ήμουν δασκάλα στο σχολείο, γύριζα, πετούσα τα πράγματά μου, φόρμες, άιντε για προπόνηση, για αγώνα. Θα ακύρωνα και τον γάμο μου, για να μην χάσω τον αγώνα. Την ίδια ώρα με τον γάμο μου μού έβαλαν αγώνα. Άλλαξε το πρόγραμμα, αλλά με συγκράτησε ο άντρας μου», αποκάλυψε με χιούμορ η τραγουδίστρια.

«Μετά τον αγώνα ήρθε όλη η ομάδα στον γάμο με τις φόρμες και μου έκανε αψίδα με τις μπάλες. Κι εγώ παρατάω τον Θανάση, τον πρώην άντρα μου, και κάνω ντρίπλα μπροστά στον παπά», συνέχισε τη διήγησή της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βελεσιώτου: Τα περίεργα οπαδικά γούστα με… δύο αγαπημένες ομάδες

Δεδομένης της ενασχόλησής της με τον αθλητισμό, φάνταζε δεδομένο ότι θα υπάρξει ερώτηση και για τα οπαδικά της αισθήματα. Πράγματι, αυτό συνέβη και η Φωτεινή Βελεσιώτου για ακόμη μια φορά προκάλεσε εντύπωση στους οικοδεσπότες της εκπομπής.

«Τρελαίνομαι να βλέπω ποδόσφαιρο. Υποστηρίζω ό,τι κιτρινόμαυρο υπάρχει», είπε αρχικά η ερμηνεύτρια και συνέχισε: «Είμαι Αναγέννηση Καρδίτσας σε τοπικό επίπεδο, ΑΕΚ σε πανελλήνιο επίπεδο στο ποδόσφαιρο και Άρης στο μπάσκετ. Τώρα στο Μουντιάλ υποστηρίζω τη Βραζιλία. Ο πατέρας μου ήταν ΑΕΚ».

«Πολλοί Καρδιτσιώτες ήταν ΑΕΚτζήδες, επειδή με την Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν αδελφά σωματεία, είχαν το ίδιο χρώμα, κάπως… Κι εμένα ο μπαμπάς μου ΑΕΚ ήταν, γι’ αυτό», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής της εκπομπής, Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή