Σάββατο , 25 Ιούνιος 2022

Γιώργος Σαρρής: Ο τραγουδιστής των Ζιγκ Ζαγκ αποκαλύπτει γιατί διαλύθηκε το συγκρότημα

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» βρέθηκε ο Γιώργος Σαρρής, ο τραγουδιστής των Ζιγκ Ζαγκ, το συγκρότημα που κατέγραψε μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του ’90.

Ο Έλληνας τραγουδιστής αποκάλυψε τον λόγο που διαλύθηκε το συγκρότημα λέγοντας χαρακτηριστικά πως «τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν το γκρουπ άρχισε να χάνει τη δημοτικότητα του».

«Ίσως ήμασταν το συγκρότημα που κράτησε περισσότερο από όλα. Όλα τα άλλα είχαν διακοπή κάπου στη μέση κι εμείς κρατηθήκαμε 17 χρόνια όλοι μαζί, όπως ήμασταν. Όσο περνούσαν τα χρόνια κι η δημοτικότητα του γκρουπ άρχισε να πέφτει, άρχισαν και τα προβλήματα. Όχι ότι ο ένας τα έριχνε στον άλλον αλλά εκεί αρχίζουν εκνευρισμοί και γιατί δεν κάναμε αυτό και να κάνουμε εκείνο. Υπήρχαν διαφωνίες προς την πορεία του γκρουπ. Η ατομικότητα των καλλιτεχνών είναι στον υπέρτατο βαθμό, παρόλο που δεν ήμασταν έτσι » είπε ο Γιώργος Σαρρής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Να σου πω την αλήθεια δεν πίστευα ότι θα διαλυθεί το συγκρότημα και δεν ήμουν προετοιμασμένος για αυτό. Ουσιαστικά αποχωρήσαμε ένας ένας κι εγώ επέστρεψα μετά από μια τετραετία που ήμουν εκτός αλλά η εποχή ήταν πλέον διαφορετική… Ήμασταν τέσσερα διαφορετικά άτομα που δεν έμοιαζαν μεταξύ τους και παρόλα αυτά περάσαμε τρομερά χωρίς ουσιαστικές διαφωνίες και κόντρες» σημείωσε ο Γιώργος Σαρρής.

Το διαζύγιο και ο γάμος με την ίδια γυναίκα

Σχετικά με την προσωπική του ζωή και τη σύζυγό του με την οποία χώρισαν αλλά ξαναπαντρεύτηκαν ο Γιώργος Σαρρής εξομολογήθηκε:

«Ξαναπαντρευτήκαμε. Ο γάμος είναι ένα σχολείο που πρέπει να το περάσουμε όλοι, είναι η ουσία, μας μαθαίνει με έναν τρόπο πως ανήκουμε κάπου. Είχαν έρθει όλα πάρα πολύ γρήγορα, δεν με τρέλαναν έτσι ώστε να γίνω κάποιος άλλος άνθρωπος, αλλά επηρεάστηκα από την επιτυχία. Σκεφτόμουν ότι κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σου απαγορεύσει να κάνεις ό,τι θέλεις. Αυτό στεναχώρησε και άλλους ανθρώπους. Η φύση της τέχνης είναι τέτοια που σου δίνει ελευθερία. Η τέχνη και η καταστροφή είναι πολύ κοντά».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ζιγκ Ζαγκ: «Δεν φανταζόμουν ότι το «Φύσηξε Έρωτας Βοριάς» θα είχε επιτυχία για 27 χρόνια»

Τέλος, ο Γιώργος Σαρρής αποκάλυψε το πως γράφτηκε το «Φύσηξε έρωτας βοριάς».

Ο τραγουδιστής ανέφερε: «Το έγραψα όταν ήμουν χωρισμένος. Καθόμουν στο κατάστρωμα του καραβιού γυρνώντας από Μύκονο, παρακαλούσα να γίνει κάτι να μου αλλάξει το μυαλό».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή