Σάββατο , 4 Φεβρουάριος 2023

Γυμνάστρια κατήγγειλε ότι τη φωτογράφισαν topless χωρίς τη συγκατάθεσή της -«Ήταν νόμιμο» απάντησε η αστυνομία

H γυμνάστρια και influencer, Λίλι Κουκ, απόλαυσε παρέα με την αδερφή τη θάλασσα σε παραλία του Σίδνεϊ στην Αυστραλία, κάνοντας topless.

Εκείνη τη στιγμή, κάποιοι την φωτογράφιζαν χωρίς την άδειά της, με τις εικόνες της να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Ένας φίλος της, είδε τις φωτογραφίες στο internet και ειδοποίησε την Λίλι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γυμνάστρια επικοινώνησε με τους άνδρες και τις φίλες τους σε ένα ομαδικό μήνυμα στο Instagram, ζητώντας εξηγήσεις, λαμβάνοντας την απάντηση πως φωτογράφιζαν το τοπίο και ήταν και αυτή μέσα στο «κάδρο».

«Λόγω της ποιότητας της εικόνας και της γωνίας, ήταν ξεκάθαρο ότι ένας από τους άνδρες με είχε πλησιάσει για να με φωτογραφίσει τόπλες», έγραψε η Κουκ.

Η γυμνάστρια πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό αλλά απογοητεύτηκε από τις απαντήσεις που έλαβε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαι απογοητευμένη, θα με στοιχειώνει για πάντα»

Σύμφωνα με την Daily Mail, όταν οι αστυνομικοί την ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσαν να απαγγελθούν κατηγορίες στους φερόμενους ως υπεύθυνους, καθώς η ίδια βρισκόταν σε δημόσιο χώρο όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία, απογοητεύτηκε και σοκαρίστηκε. Η αστυνομία της είπε ότι δεν είναι αδίκημα και έγκλημα η λήψη φωτογραφίας οποιουδήποτε ατόμου σε δημόσιο χώρο, παρά μόνο εάν τραβηχτεί ιδιωτικά.

«Είμαι απογοητευμένη γιατί πίστευα ότι κάτι θα γινόταν», δήλωσε στην εφημερίδα «Daily Telegraph» η Λίλι λέγοντας μάλιστα πως το ότι είδε φωτογραφίες της τόπλες, να κάνουν το γύρο του διαδικτύου της επηρέασε την ψυχική της υγεία «επηρεάστηκε σε σημαντικό βαθμό η ψυχική μου υγεία» σημείωσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι μια στιγμή στη ζωή μου που θα με στοιχειώνει για πάντα», παραδέχτηκε η νεαρή κοπέλα και τόνισε ότι προτίθεται να μιλήσει και με άλλες γυναίκες, οι οποίες υποστήριξαν ότι το ίδιο είχε συμβεί και σε αυτές.


Πηγή