Δευτέρα , 6 Φεβρουάριος 2023

Δημήτρης Αλεξανδρής: Ο «Ευθύμης» από τον Σασμό αποκαλύπτεται -«Με μπερδεύουν με τον Γιάννη Κότσιρα»

Ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός, ο Δημήτρης Αλεξανδρής που φέτος μας επανασυστήθηκε από την σειρά «Σασμός» κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4.

Μίλησε για την δημοφιλή σειρά του Alpha, όπου υποδύεται έναν έμπορο όπλων, τον «Ευθύμη, αποκάλυψε τον λόγο που άλλαξε το επίθετό του, αλλά και την ομοιότητά του με τον τραγουδιστή Γιάννη Κότσιρα. Το πραγματικό του όνομα είναι Πουρσανίδης, όμως αποφάσισε να πάρει το όνομα της μητέρας του. Αδελφός του είναι ο επίσης ηθοποιός Νίκος Πουρσανίδης, ενώ ο μεσαίος αδελφός είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ηλίας Πουρσανίδης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το Αλεξανδρής είναι το όνομα της μάνας μου. Όταν αποφάσισα να μπω στην υποκριτική, επειδή μεγάλωσα πολύ σημαντικά χρόνια με τον παππού και την γιαγιά μου, άλλαξα το επίθετο ως τιμή σε εκείνους. Είχα μια πολύ έντονη σχέση μαζί τους και αργότερα συνειδητοποίησα ότι πολλά από αυτά που κάνω σαν ηθοποιός πάνω στην σκηνή έχουν ξεκινήσει από αυτούς τους δύο, επηρεαζόμαστε από τις ιστορίες που μας λένε, τη χροιά της φωνής τους, τον χαρακτήρα τους» είπε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά την ομοιότητα με τον Γιάννη Κότσιρα, ο Δημήτρης Αλεξανδρής απάντησε: «Πολύς κόσμος με μπέρδευε με τον Γιάννη Κότσιρα, με έβλεπαν στον δρόμο και με χαιρετούσαν ως Γιάννη. Μια περίοδο κάναμε γυρίσματα για τον Δούρειο Ίππο στη Θεσσαλονίκη. Στο τέλος του γυρίσματος έρχεται μια κυρία να υπογράψω αυτόγραφο και μου λέει ακούω τα τραγούδια σας. Εγώ όμως δεν το είχα καταλάβει μέχρι που υπογράφω, βλέπει το όνομα μου και μου λέει “τι γράψατε εδώ; λέω το όνομά μου, Δημήτρης Αλεξανδρής, μου λέει δεν είστε ο Κότσιρας;».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την τηλεοπτική μου επιστροφή στο Σασμό, νιώθω ότι ξανασυστήθηκα

Μιλώντας για τον «Σασμό» τόνισε ότι αισθάνεται πάρα πολύ τυχερός από την πρώτη μέρα. «Πέραν του ότι παίζω με συναδέλφους που είναι εξαιρετικοί και τους εκτιμούσα από πριν, η ευχάριστη έκπληξη ήταν η αντιμετώπιση των δύο σκηνοθετών και του συνεργείου. Πραγματικά, στον χρόνο που υπάρχει γίνεται τεράστια δουλειά» είπε. «Σίγουρα νιώθω ότι ξανασυστήθηκα με τον Σασμό, είναι μια σειρά που την αγαπάει πάρα πολύ ο κόσμος» πρόσθεσε. Όσο για το μυστικό που αγαπήθηκε είπε ότι οφείλεται στην αυθεντικότητα του σεναρίου και στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται.


Πηγή