Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Ο Καλλιάνος δημιούργησε τη δική του σελίδα καιρού: «Δούλεψα σκληρά για να ενημερώνεστε αναλυτικά και έγκυρα»

Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος, δημιούργησε τη δική του ιστοσελίδα για τον καιρό και το ανακοινώνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένος.

Ο μετεωρολόγος, που το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω της διαφωνίας του για τις προβλέψεις του καιρού με αρκετούς συναδέλφους του, ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής τη δημιουργία του δικού του σάιτ καιρού.

Με μια ενθουσιώδη ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Γιάννης Καλλιάνος προσκαλεί τους διαδικτυακούς τους φίλους να ακολουθήσουν τη σελίδα του και να του πουν τη γνώμη τους για το νέο σάιτ.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου:

«Είμαστε στον αέρα!!!Το δικό μου site ΚΑΙΡΟΥ από σήμερα θα είναι και δικό σας! Τα πάντα για τον καιρό, σε μια σελίδα!Βάλτε την στα αγαπημένα σας, ενημερώστε τους φίλους σας και κοινοποιήστε αν θέλετε!Σε λίγες ώρες θα είναι έτοιμο στο100% αλλά… δεν κρατήθηκα! Ήθελα να δείτε τη δουλειά μου γιατί δούλεψα σκληρά για να ενημερώνεστε από εδώ και στο εξής αναλυτικά και έγκυρα!Αν μπείτε από υπολογιστή οι επιλογές είναι άπειρες, από κινητό είναι πιο λιτό!Θέλω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τα σχόλια και τη γνώμη σας από κάτω!Καλή μας αρχή!!!ΥΓ : Ευχαριστώ από καρδιάς τον προγραμματιστή Tasos Papadimitriou που για άπειρες νύχτες καθίσαμε άγρυπνοι για να δουλέψουμε!».


Πηγή