Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Χρονοπούλου: Ο καρκίνος μού πήρε όλους τους φίλους -Με την Αλίκη είχαμε πλακατζίδικη σχέση

Για το πως διαχειρίστηκε την απώλεια των φίλων της και συναδέλφων της μίλησε η μεγάλη σταρ του κλασικού ελληνικού κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν» αναφέρθηκε στις μεγάλες απώλειες που τη σημάδεψαν αλλά και στη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Τζένη Καρέζη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το τελευταίο διάστημα πραγματικά ο Χάρος βγήκε παγανιά» ανέφερε η κα Χρονοπούλου, ενώ ερωτηθείσα για το ποια ήταν η απώλεια που τη σημάδεψε περισσότερο απάντησε του Νίκου Κούρκουλου.

Χρονοπούλου: Ο καρκίνος μου πήρε όλους τους φίλους -Όλοι έφυγαν από την καταραμένη αυτή αρρώστια

«Ο Νίκος μου. Ο Νίκος Κούρκουλος. Δεν ερχόταν, αλλά μισό αιώνα ήμασταν αχώριστοι. Ήταν ο πατέρας μου που με εγκατέλειψε, ο αδελφός που δεν είχα, η φαμίλια μου ήταν ο Νίκος. Κόπηκα στα δύο απλά με την απώλεια του, αλλά μου έχει μείνει ο βαφτισιμιός μου. Όλοι οι φίλοι μου έφυγαν από την καταραμένη αυτή αρρώστια. Ο καρκίνος μου πήρε όλους τους φίλους» είπε η ηθοποιός.

Σε ερώτηση για τον πρόσφατο χαμό του άλλοτε παρτενέρ της Κώστα Καζάκου, η ηθοποιός ανέφερε πως «με τον Καζάκο κάναμε τρεις καταπληκτικές ασπρόμαυρες στη Φίνος και μάλιστα ήταν ένα χρόνο μικρότερος μου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χρονοπούλου για Βουγιουκλάκη: Με την Αλίκη είχαμε πλακατζίδικη σχέση -Είχε φοβερό αυτοσαρκαστικό χιούμορ

Για την σχέση της με τη Τζένη Καρέζη και την Αλίκη Βουγιουκλάκλη, η κα Χρονοπούλου είπε μεταξύ άλλων πως «με την Καρέζη δεν είχαμε καθόλου επαφές. Δεν έτυχε. Με την Αλίκη είχαμε πλακατζίδικη σχέση. Έχω κάτι πολύ τρυφερές φωτογραφίες και όταν τις κοιτάζω συγκινούμαι. Γέλαγα πολύ με την Αλίκη γιατί είχε φοβερό αυτοσαρκαστικό χιούμορ. Κάποτε θυμάμαι ένα πρώην φλερτ μου είχε βρει δουλειά στο θέατρο της. Αυτός με ήθελε πολύ. Η Αλίκη το ήξερε και μου είπε, «εμένα μόνο οι κάτω των 10 και οι άνω των 60 με ερωτεύονται».


Πηγή