Κυριακή , 1 Νοέμβριος 2020
Η αλλαγή που αποφάσισε να κάνει ο Χάρης Χριστόπουλος λίγο πριν γίνει πατέρας

Η αλλαγή που αποφάσισε να κάνει ο Χάρης Χριστόπουλος λίγο πριν γίνει πατέρας

Τέλη Μαρτίου και ο Χάρης Χριστόπουλος έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγο του Anita Brand ανακοίνωσαν στον «αέρα» της εκπομπής «Happy Day» πως ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Το ζευγάρι ανυπομονεί να κρατήσει στα χέρια του τον καρπό του έρωτα τους και διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους.

Ο Χάρης Χριστόπουλος, τρισευτυχισμένος που θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά, πήρε την απόφαση να κάνει μια αλλαγή στη ζωή του λίγο πριν έρθει στον κόσμο το παιδί του.

Ο φωτογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια selfie στο γυμναστήριο και στη λεζάντα της εικόνας έγραψε: «Αν κάποιος μου έλεγε ότι θα πήγαινα κ γυμναστήριο στη ζωή μου θα του έλεγα: Είσαι τρελός?? Κ όμως ποτέ μην λες ποτέ!!! Με τις αλλαγές που περιμένουμε στη ζωή μας 🤰🏼υποσχέθηκα στον εαυτό μου, να το φροντίσω καλύτερα 💪🏻γιατί σύντομα θα έχω άλλο ένα ανθρωπάκι που θα με έχει ανάγκη».

 

View this post on Instagram

 

Αν κάποιος μου έλεγε ότι θα πήγαινα κ γυμναστήριο στη ζωή μου θα του έλεγα: Είσαι τρελός?? Κ όμως ποτέ μην λες ποτέ!!! Με τις αλλαγές που περιμένουμε στη ζωή μας 🤰🏼υποσχέθηκα στον εαυτό μου, να το φροντίσω καλύτερα 💪🏻γιατί σύντομα θα έχω άλλο ένα ανθρωπάκι που θα με έχει ανάγκη 👼🏻👨‍👩‍👦 #synrgy360 #cybexbravopro #shopandtrade #salomon #suunto

A post shared by Harris Christopoulos (@harrischristopoulos) on
Πηγή