Σάββατο , 28 Ιανουάριος 2023

Η Ιβάνκα Τραμπ έκοψε από τη γαμήλια φωτογραφία την σύντροφο του αδελφού της – Ποιος ο λόγος

Ερωτηματικά εγείρονται σχετικά με την σχέση της Ιβάνκα Τραμπ με την σύντροφο του αδερφού της, Κίμπερλι Γκιλφόιλ, την οποία «έκοψε» από τις οικογενειακές φωτογραφίες στο γάμο της Τίφανι Τραμπ.

Η μεγαλύτερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ ήταν κουμπάρα στο γάμο της ετεροθαλής αδερφής της, Τίφανι, το Σάββατο, η οποία παντρεύτηκε τον 25χρονο δισεκατομμυριούχο Μάικλ Μπούλος, 4 χρόνια μετά την γνωριμία τους στη Μύκονο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τίφανι Τραμπ με την μητέρα της Μάρλα Μαπλς
Η Τίφανι Τραμπ με την μητέρα της Μάρλα Μαπλς

Η διακόσμηση της γαμήλιας τελετής ήταν σε παλ χρώματα, με τους καλεσμένους – και συγκεκριμένα την οικογένεια Τραμπ και τα παρανυφάκια, να φορούν παστέλ ή χρυσά φορέματα. Εξαίρεση ήταν μόνο η σύντροφος του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, η 53χρονη Κίμπερλι Γκιλφόιλ, η οποία φορούσε μαύρα.

Ιβάνκα και Τίφανι Τραμπ
Ιβάνκα και Τίφανι Τραμπ

Η Ιβάνκα Τραμπ, για παράδειγμα φορούσε ένα αντίγραφο του φορέματος της Γκρέις Κέλι από την ταινία του 1955 «Το Κυνήγι του Κλέφτη» – έναν παραλληλισμό που προκάλεσε αίσθηση,μ δεδομένων των σημερινών νομικών μαχών του Ντόναλντ Τραμπ και των ισχυρισμών του πως οι εκλογές του 2020 ήταν κλεμμένες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Ιβάνκα «έκοψε» την σύντροφο του αδερφού της

Η Ιβάνκα, ως κουμπάρα αλλά και ετεροθαλής αδερφή της νύφης, μοιράστηκε στους λογαριασμούς της στο social media φωτογραφίες από τον γάμο, με τον πατέρα τους Ντόναλντ Τραμπ να συνοδεύει την κόρη του στην τελετή κάτω από μια παστέλ χρωματιστή λουλουδάτη αψίδα, αλλά και της οικογένειας.
Μια φωτογραφία όμως τράβηξε ιδιαίτερα την προσοχή.

Η οικογενειακή φωτογραφία που ανάρτησε η Ιβάνκα - Οι γυναίκες της οικογένειας Τραμπ όλες μαζί - εκτός από την Κίμπερλι
Η οικογενειακή φωτογραφία που ανάρτησε η Ιβάνκα – Οι γυναίκες της οικογένειας Τραμπ όλες μαζί – εκτός από την Κίμπερλι

Η Τίφανι με το αστραφτερό Elie Saab νυφικό της, βρισκόταν στο κέντρο της εικόνας, με την μητέρα της Μάρλα Μαπλς, ντυμένη σε απαλό μοβ στα δεξιά της, δίπλα στην κουνιάδα της Λάρα Τραμπ, με ένα χρυσό φόρεμα. Στα αριστερά της Τίφανι ήταν η μητριά της Μελάνια Τραμπ, με ένα αρχαιοελληνικού στυλ φόρεμα σε ροδακινί χρώμα, και η Ιβάνκα με το θαλασσί φόρεμά της. Στην πρωτότυπη φωτογραφία δίπλα στην Ιβάνκα στέκεται η Γκιλφόιλ, ντυμένη στα μαύρα. Αλλά στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Ιβάνκα, η Γκιλφόιλ έχει κοπεί!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρωτότυπη φωτογραφία με την Κίμπερλι Γκιλφόιλ στα μαύρα
Η πρωτότυπη φωτογραφία με την Κίμπερλι Γκιλφόιλ στα μαύρα

«Σε πολλές περιπτώσεις, ειδικά εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες, το να φορέσει κανείς μαύρα σε έναν γάμο έχει θεωρηθεί ως fashion faux pas, επειδή συνήθως το μαύρο χρώμα συνδέεται με το πένθος» είχε δηλώσει πέρυσι η ειδικός σε θέματα γαμήλιας εθιμοτυπίας Ιλέιν Σουάν, σε συνέντευξη στο περιοδικό Brides.

Ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ με την σύντροφό του Κίμπερλι και τον γιο της
Ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ με την σύντροφό του Κίμπερλι και τον γιο της

Δεν είναι γνωστό εάν η Τίφανι ζήτησε από τους καλεσμένους της να φορέσουν παστέλ χρώματα. Πάντως, η ειδικός λέει ότι εάν μια νύφη κάνει ένα τέτοιο αίτημα, θα πρέπει να τηρηθεί αυστηρά. Πάντως, όσον αφορά τις δύο γυναίκες, Ιβάνκα Τραμπ και Κίμπερλι Γκιλφόιλ, έχουν τελείως διαφορετικό στυλ. Η Ιβάνκα είναι διπλωματική και συγκρατημένη ενώ η Γκιλφόιλ, πρώην παρουσιάστρια στο Fox News, είναι επιδεικτική και ειλικρινής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή