Πέμπτη , 17 Νοέμβριος 2022

Η Ana Braga έδωσε άλλη διάσταση στο καλοκαίρι

Η Ana Braga είναι μοντέλο από τη Βραζιλία. Έχει κατακτήσει τον τίτλο της Playmate και ουκ ολίγες φορές, έχει γίνει εξώφυλλο στο playboy.

Η εντυπωσιακή Βραζιλιάνα ζει μόνιμα στο Λας Βέγκας ενώ έχει το δικό της, χαμηλού κόστους, ριάλιτι για τη ζωή της. Και μπορεί σε αυτό το κομμάτι να έχει να ζηλέψει τις Καρντάσιανς και το δικό τους υπερπαραγωγή ριάλιτι, όμως, σίγουρα η Ana δεν έχει να ζηλέψει το παραμικρό από την εμφάνιση τους.

Η ίδια διαθέτει θανατηφόρες καμπύλες, ενώ το υπερβολικά πλούσιο στήθος της έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού, αλλά και θαυμασμού. Μάλιστα, στη Βραζιλιάνα αρέσει να προκαλεί, φροντίζοντας ακόμη και στην καθημερινότητά της να μην κάθεται… φρόνιμα.

Μάλιστα, ουκ ολίγες φορές, την έχει «τσακώσει» ο φακός να βολτάρει στους δρόμους, με άκρως προκλητικές εμφανίσεις, αδιαφορώντας για τα βλέμματα των περαστικών. Βέβαια, οι εμφανίσεις της που μένουν αξέχαστες, είναι σίγουρα εκείνες στην παραλία.

Η Ana Braga έχει αδυναμία στα μικροσκοπικά μαγιό, τα οποία τιμά δεόντως, κάθε καλοκαίρι. Και όπως και τα προηγούμενα, έτσι και φέτος, φρόντισε με το στίγμα της, να δώσει στο καλοκαίρι, μία άλλη διάσταση.

Και μία επίσκεψη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θα σας πείσει για του λόγου το αληθές. Άλλωστε, η Βραζιλιάνα σε καθημερινή βάση, ανεβάζει «καυτές» φωτογραφίες της από την παραλία, με τα likes να «πέφτουν» βροχή.

localStorage.clear();


Πηγή