Τρίτη , 27 Σεπτέμβριος 2022

Κερασμένο το κοκτέιλ από την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Ένα απρόσμενο δώρο σε θαυμαστής της έκανε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Σύμφωνα με το US Weekly Γάλλος τουρίστας, την περασμένη Κυριακή, κατέπλευσε στο «Left Bank», το εστιατόριο στη Νέα Υόρκη. Κάθισε και παρήγγειλε ένα cosmopolitan, το κοκτέιλ που αγαπούσε η παρέα «Κάρι Μπράντσο και Σία» στο show της HBO.

«Δεν πέρασε ένα δίλεπτο από τη στιγμή που ο Γάλλος έδωσε την παραγγελία του, και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έκανε εμφάνιση» είπε στο Page Six ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του εστιατορίου. Ο Γάλλος ένιωσε να χάνει το έδαφος κάτω απ’ τα πόδια του, «αμέσως πήγε προς τη μεριά της και συστήθηκε ως φανατικός θαυμαστής. Μετά επέστρεψε στη θέση και ξανακάθισε».

Λίγο αργότερα κατέφτασε ο σερβιτόρος με το ποτό του Γάλλου. «Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είδε το κοκτέιλ να προσγειώνεται στο τραπέζι του Γάλλου, και ζήτησε στον σερβιτόρο να το βάλει στον δικό της λογαριασμό» συνέχισε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του εστιατορίου. «Ήταν ο τέλειος συγχρονισμός: θαυμαστής του show να βρεθεί στο Μανχάταν, να κάθεται σε μπαρ στο Γουέστ Βίλατζ, να παραγγέλνει ένα cosmo, ν’ ανοίγει η πόρτα και να μπαίνει η Κάρι Μπράντσο, αυτοπροσώπως» αφηγήθηκε, χαρούμενος, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Χαρούμενος κι ο Γάλλος. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι προσδοκώντας μια συνάντηση με το αντικείμενο του θαυμασμού του. «Όντως είπε ότι το Sex and the City ήταν ο λόγος για τον οποίο βρέθηκε στη Νέα Υόρκη. Η πηγή έμπνευσης για το ταξίδι του ήταν το show» είπε ο εκπρόσωπος του «Left Bank».

localStorage.clear();


Πηγή