Σάββατο , 10 Ιούνιος 2023

Κώστας Χαρδαβέλλας: Στο νοσοκομείο ο γιος του γνωστού δημοσιογράφου -Τι συνέβη

Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο γιος του δημοσιογράφου Κώστα Χαρδαβέλλα, Κωνσταντίνος και με μια ανάρτηση στο Facebook, ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, 7 Φεβρουαρίου, ο γιος του γνωστού δημοσιογράφου έκανε μια ανάρτηση στο Facebook για το πώς είναι η υγεία του και οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να του ευχηθούν περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ένα μικρό εμπόδιο στο δρόμο είχαμε αυτές τις μέρες αλλά όλα πηγαίνουν καλύτερα. Δεν είναι Covid για όσους αναρωτιέστε, είναι η κόπωση και το άγχος των τελευταίων μηνών, τα οποία κακώς αγνόησα. Σε μια προσπάθεια να είμαι ταυτόχρονα παντού, ο οργανισμός μου κατέρρευσε και κάπως έτσι βρισκόμαστε εδώ με διαφορά σωληνάκια στο χέρι. Ο κυρίως λόγος που το ανεβάζω αυτό είναι για να πω σε όλους ότι τίποτα δεν αξίζει να θυσιάζουμε την υγεία μας. Να ακούτε το σώμα σας γιατί αυτό ξέρει πότε είναι η ώρα να κάνετε διάλειμμα. Και αν όχι για εσάς, κάντε το για τα άτομα που σας αγαπάνε και θα ανησυχήσουν αν σας συμβεί κάτι», έγραψε στην ανάρτησή του.


Πηγή