Πέμπτη , 2 Φεβρουάριος 2023
Μαρία Σολωμού: Αγχωθήκαμε και «τρελαθήκαμε» όταν μάθαμε ότι η Κατερίνα Ζαρίφη είναι θετική στον κορονοϊό

Μαρία Σολωμού: Αγχωθήκαμε και «τρελαθήκαμε» όταν μάθαμε ότι η Κατερίνα Ζαρίφη είναι θετική στον κορονοϊό

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Σολωμού το πρωί της Τρίτης και αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της αλλά και στο πώς ένιωσαν οι υπόλοιπες «Roomies» όταν έμαθαν πως η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

«Είμαι πολύ καλά. Σήμερα κάναμε το δεύτερο επαναληπτικό τεστ και βγήκε αρνητικό, όλοι είμαστε αρνητικοί. Αγχωθήκαμε όταν μάθαμε ότι η Κατερίνα έχει κορονοϊό, τρελαθήκαμε. Βλέποντας τα επεισόδια το Σαββατοκύριακο, συνειδητοποίησα πόσο κοντά ήμασταν σχεδόν αγκαλιά και στον καναπέ και στο κρεβάτι και λέγαμε πω πω πότε να κόλλησε ή αν πρόλαβε να μας κολλήσει» ανέφερε η Μαρία Σολωμού η οποία είναι μια εκ των τριών «Roomies» του Mega.

Πώς ένιωσε όταν έμαθε ότι η Κατερίνα Ζαρίφη είναι θετική στον κορονοϊο; «Στενοχωρηθήκαμε πάρα πολύ για εκείνη» ανέφερε η Μαρία Σολωμού και πρόσθεσε: «Αγχώθηκα γιατί ήρθα σε επαφή με πολύ κόσμο. Έκανα φωτογραφίσεις, κάποια fitting κι ήρθα σε επαφή με τον γιο μου. Βέβαια πες το ένστικτο, δεν έβγαζα ποτέ την μάσκα».

Η Μαρία Σολωμού τέλος ανέφερε: «Μέχρι που βγήκε θετικό της Κατερίνας έλεγε είμαι καλά. Της ανέβηκε λίγος πυρετός αλλά όχι κάτι σοβαρό προς το παρόν. Οι υπόλοιπες Roomies που είμαστε καλά, θα κάνουμε το γύρισμά μας και κάπως θα το μπλέξουμε και θα την έχουμε κάπως στην παρέα μας. Νομίζω ότι ένα δεκαήμερο, θα την κάνει κανονικά την καραντίνα της. Θα ρωτήσουμε και γιατρό που πηγαίνει στο σπίτι ποιο είναι το safe και θα ξανακάνει το τεστ για να βγει αρνητική. Η Ντορέττα είναι σπασικλάκι και πολύ τυπική με την απολύμανση».


Πηγή