Τρίτη , 7 Δεκέμβριος 2021

Ο λόγος που δεν μπήκε στο Nomads και η ατάκα-φωτιά για τη «Ferrari» του

Το όνομα του Διονύση Αλέρτα ήταν από τα πρώτα και σχεδόν σίγουρα ονόματα για το Nomads, ωστόσο ο γνωστός ζαχαροπλάστης έμεινε εκτός του ριάλιτι του ΑΝΤ1.

«Με είχαν φωνάξει στον ΑΝΤ1. Ενθουσιάστηκα με την ιδέα να πάω εκεί και να ζήσω όλο αυτό στις Φιλιππίνες, αλλά κατάλαβα ότι ήταν δύσκολο να λείψω από την Ελλάδα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχω πάρα πολλές. Ενώ είχα υπογράψει, κατέληξα ότι δεν μπορώ να πάω» είπε ο Διονύσης Αλέρτας «Στη φωλιά των Κου Κου».

«Δεν έγινε κάτι με τις ιατρικές εξετάσεις. Δεν το έμαθα ποτέ αν πέρασα τις ψυχολογικές εξετάσεις, αλλά πιστεύω αν πέρασα, πέρασα στα όρια. Πήγα να το μαζέψω να μην είμαι ο εαυτός μου καθαρά, αλλά μου έφευγε λίγο ο Αλέρτας» πρόσθεσε ο γνωστός Chef Pâtissier.

Σε παλιότερη δήλωση του στον Γιάννη Πουλόπουλο, ο Διονύσης Αλέρτας είχε δώσει επική απάντηση σε ερώτηση σχετική με το αν έχει τατουάζ σε επίμαχο σημείο. Συγκεκριμένα είχε πει: «Βάζεις στη Ferrari αυτοκόλλητο;»

Αυτή τη φορά το πήγε ένα βήμα παρακάτω… «Τη Ferrari μόνο την πλένεις, τη γυαλίζεις και την αφήνεις στο πάρκινγκ», είπε και η Κατερίνα Καραβάτου δεν πίστευε στα αυτιά της.

localStorage.clear();


Πηγή