Τρίτη , 6 Δεκέμβριος 2022

Ο σύζυγος της Κιάρα Φεράνι διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας -Το ανακοίνωσε στο Instagram

Ο σύζυγος της Κιάρα Φεράνι διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Εδώ και μέρες o Fedez και η Κιάρα Φεράνι είχαν εξαφανιστεί από τα social media, με τις φήμες να κάνουν λόγο για μια υποτιθέμενη κρίση στο ζευγάρι ωστόσο ο ράπερ ανακοίνωσε πως αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Είμαι εδώ για να σας πω ότι διαπιστώθηκε ότι έχω ένα πρόβλημα υγείας, αλλά ευτυχώς με εξαιρετικό timing, που περιλαμβάνει έναν σημαντικό δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσω και που επίσης θέλω να το πω, αλλά όχι τώρα», ήταν τα πρώτα λόγια του Ιταλού τραγουδιστή σε stories στο Instagram.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαι κοντά στην οικογένειά μου και στα παιδιά μου. Όταν ανακάλυψα αυτό που ανακάλυψα, οι ιστορίες των άλλων με παρηγόρησαν. Γι’ αυτό θα το πω στο μέλλον, γιατί αν αυτό μπορεί να είναι παρηγορητικό έστω και σε έναν άνθρωπο, θα με κάνει να σκεφτώ ότι αυτή η παρένθεση στη ζωή μου έχει τη δική της χρησιμότητα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Συνειδητοποιώ ότι τα τελευταία χρόνια έχω ένα κοινό άλμπουμ με αναμνήσεις και μόλις τώρα συνειδητοποιώ τη σημασία του να μπορώ να αρπάξω ένα χαμόγελο από εκείνους που μπορεί να περνούν μια δύσκολη στιγμή. Αυτό το κοινόχρηστο άλμπουμ θα είναι πλέον η δύναμή μου και θα με κάνει να χαμογελάω. Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και ελπίζω να μπορέσω να σας δώσω θετικές ενημερώσεις το συντομότερο δυνατό».

Η στήριξη της Κιάρα Φεράνι

Από την πλευρά της η σύζυγός του Fedez, Κιάρα Φεράνι επέστρεψε, επίσης, στα κοινωνικά δίκτυα μετά από μέρες απουσίας, για να δηλώσει όλη την αγάπη και τη στήριξη της στον Fedez σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή, και το έκανε γράφοντας λόγια που συγκινούν. «Η αγάπη της ζωής μου χρειάζεται κάποια επιπλέον υποστήριξη αυτές τις μέρες», έγραψε η influencer στη γλυκιά ανάρτηση στο Instagram. «Σε αγαπάμε περισσότερο από ποτέ αγάπη μου και σύντομα θα είσαι καλά, πάντα περιτριγυρισμένος από την αγάπη όλης της οικογένειάς σου, των φίλων σου και των ανθρώπων που σε αγαπούν τόσο πολύ».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τηλεγράφημα του πρακτορείου ANSA,  αναφέρει ότι ο Fedez δεν το είπε ξεκάθαρα, αλλά η ανακοίνωση του θεωρείται ότι υποδεικνύει ότι έχει κάποιο είδος καρκίνου. Υπενθυμίζεται ότι πριν από τρία χρόνια ο ίδιος είχε εξομολογηθεί ότι είχε διαγνωστεί με απομυελίνωση που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη σκλήρυνσης κατά πλάκας.

Η Κιάρα Φεράνι είναι μαζί με τον Ιταλό ράπερ Φέντεζ από τον Αύγουστο του 2016 και στις 6 Μαΐου 2017 αρραβωνιάστηκαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στη Βερόνα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε την 1η Σεπτεμβρίου του 2018 στη Σικελία και έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά. Είναι, επίσης, γνωστοί και ως Ferragnez και αποτελούν αυτή τη στιγμή το πιο ισχυρό ζευγάρι influencer της Ιταλίας.


Πηγή