Πάνος Ζάρλας: Συγκινούν τα λόγια του πατριού του πριν το τελευταίο «αντίο»

Πάνος Ζάρλας: Συγκινούν τα λόγια του πατριού του πριν το τελευταίο «αντίο»

Το τελευταίο «αντίο» στον Πάνο Ζάρλα λένε η οικογένειά του, οι συγγενείς και οι φίλοι στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λέσβο. Εκεί, όπου ο νικητής του Power of Love πέρασε τα παιδικά του χρόνια. Ο ξαφνικός χαμός του βύθισε στο πένθος την οικογένεια του και όσους τον γνώρισαν από κοντά. Ο πατριός του, τον οποίο μεγάλωσε από 7 χρονών μίλησε στην κάμερα για τον Πάνο και τα λόγια του προκαλούν συγκίνηση.

«Τον Παναγιώτη τον μεγάλωσα από 7 χρονών, εδώ στη Μυτιλήνη, όταν παντρεύτηκα με τη μητέρα του και ήρθαμε να κατοικήσουμε εδώ στο νησί. Ο Παναγιώτης ήταν ένα χρυσό παιδί, ένας χαρακτήρας μάλαμα. Δεν είχε κακίες, δεν είχε υστεροβουλίες, αγαπούσε όλο τον κόσμο και ειδικά τα παιδιά. Ήταν ένα ξεχωριστό παιδί. Προσπαθούσε να βρει τον δρόμο του. Πήγε στην Αθήνα, ταλαιπωρήθηκε πολύ. Γνώρισε πολλούς ανθρώπους, συμμετείχε σε πάρα πολλά πράγματα και μπήκε και στο Power of Love», είπε φανερά συγκινημένος.

Όσο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό δυστύχημα με τη μηχανή, που στοίχησε τη ζωή στον Πάνο Ζάρλα, είπε: «Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η δικογραφία και να μας δώσουν αντίγραφα. Εικασίες κάνουμε μέχρι τώρα. Δεν μπόρεσε να “μαζέψει” τη μηχανή βγαίνοντας από τη στροφή, κόλλησε πάνω στις μπάρες και άρχισε να χτυπά πάνω τους διαδοχικά, με τα γνωστά αποτελέσματα».


Πηγή