Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Πρόδρομος Καθηνιώτης: Επιστρέφει στη μουσική βιομηχανία μετά από 22 χρόνια -Τί είπε για «Τσάκα»

Με νέο τραγούδι που έχει τίτλο «Δεν Επιτρέπεται», ο Πρόδρομος Καθηνιώτης επιστρέφει μετά από 22 χρόνια στη μουσική σκηνή.

Ο φιναλίστ του θρυλικού πρώτου Big Brothe, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στο νέο του τραγούδι μετά από δεκαετίες αποχής.

«Η απόφαση δεν ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Πήγα στο στούντιο και ήταν εκεί το μπατζανάκι μου, ο Ματθαίος Γιαννούλης. Μου λέει “κάτσε να ακούσεις ένα τραγουδάκι”. Το ακούω και του λέω “τέλειο, μπορώ να κάνω μια δοκιμή;”. Το δοκίμασα 2-3 φορές και λέω “γιατί να μην το ξανακάνω;”», είπε ο Πρόδρομος.

Για τους λόγους που αποχώρησε από τη μουσική βιομηχανία σημείωσε:«Κάποια στιγμή έφτασα σε ένα peak με τις εμφανίσεις μου στην τηλεόραση και στα μαγαζιά. Από εκεί ξεκίνησε να πέφτει το θέμα και λόγω κρίσης. Γύρισα λίγο στη Σκόπελο κι επειδή πήγαινε πολύ καλά το μαγαζί, έμεινα εκεί για 10-12 χρόνια».

Για τις σχέσεις του με τον Γιώργο Τριανταφυλλίδη (Τσάκα), είπε: «Δεν έχουμε πολλές επαφές πλέον. Ίσα ίσα λέμε ένα γεια στα social media. Έχει πάει στη Γερμανία τώρα ο Γιώργος».


Πηγή