Σασμός: Aπόψε το συγκλονιστικό επεισόδιο με τον θάνατο του Πετρή -Το τελευταίο τηλεφώνημα στην μητέρα του | ΖΩΗ

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο του Σασμού καθώς ο Πετρής πέφτει νεκρός από το όπλο του Αστέρη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πετρής, τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός, Κώστας Νικούλι θα πέσει νεκρός και φονιάς του θα είναι ο Αστέρης, που θα αφαιρέσει κατά λάθος τη ζωή του αδερφού της γυναίκας που αγαπά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα γυρίσματα του Κώστα Νικούλι στον Σασμό και ήδη οι συνάδελφοί του τον αποχαιρέτησαν με ένα πάρτι σε μπαράκι της Αθήνας. Στα social media οι φαν συζητούν για το πιο συγκλονιστικό επεισόδιο που έχουμε δει μέχρι στιγμής στον Σασμό ενώ ο Αlpha έδωσε πριν λίγες ώρες sneak preview από το αποψινό επεισόδιο. Mεταξύ αυτών βλέπουμε το τελευταίο τηλεφώνημα που έχει ο Πετρής με την Μαρίνα, με την μητέρα του να τον παρακαλάει να είναι προσεκτικός και να γυρίσει σπίτι καθώς η οργή των Σταματάκηδων είναι φουντωμένη. Από την άλλη ο Πέτρος της ζητάει να ηρεμήσει και της λέει πως της επιφυλάσσει μια έκπληξη. Προφανώς αναφέρεται στο σμίξιμο του με την Σεμίνα. Δυστυχώς όμως οι εξελίξεις τον προλαβαίνουν…

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tι θα δούμε απόψε στον Σασμό:

Ο Αστέρης ψάχνει τον Πέτρο για να εξηγηθούν, σε μια συνάντηση που μέλλει να γίνει ότι χειρότερο, την ίδια στιγμή που όλο το υπόλοιπο χωριό γιορτάζει τον γάμο της Θοδώρας. Η είδηση της δολοφονίας του Πέτρου πέφτει σαν βόμβα στο χωριό, διαλύοντας την οικογένειά του. Ο Αστέρης έχει εξαφανιστεί, όπως και ο μοναδικός μάρτυρας του φονικού. Η Θοδώρα βλέπει ένα άλλο, διαφορετικό πρόσωπο του Γιώργη. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ ορκίζεται εκδίκηση για το θάνατο του αδελφού της. Η Καλλιόπη με τον Μαθιό μεθοδεύουν τη φυγάδευση του Αστέρη μακριά από την Κρήτη, πριν συλληφθεί από την αστυνομία. Η προσπάθεια της Στέλλας να δώσει ελαφρυντικά για το φονικό, θα φέρει ένταση στη σχέση της με τον Άγγελο. Ο Μαθιός βασανίζεται από τύψεις, την ίδια ώρα που η βεντέτα ετοιμάζεται να ξανανοίξει, και τα όπλα να βγουν απ’ τις θήκες τους.


Πηγή