Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Survivor 2022: Ένας από τους βασικούς κανόνες παραβιάστηκε- Ο Λιανός ανακοινώνει ποινές | ΖΩΗ

Oι εντάσεις δεν θα λείψουν ούτε από το σημερινό επεισόδιο του Survivor 2022.

Στο χτεσινό συμβούλιο του νησιού είδαμε την Mυριέλλα Κουρεντή να κερδίζει την ασυλία και πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα τον Θανάση Βισκαδουράκη. Σήμερα, στο δεύτερο συμβούλιο εκτός από την ψηφοφορία, θα δούμε έναν απίστευτο καβγά στην ομάδα των Μαχητών ενώ όπως μαρτυρά το τρέιλερ ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει κάποιες ποινές επειδή παραβιάστηκε ένας βασικός κανόνας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα θα δούμε συνέχεια στο ειδύλλιο της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη ενώ και στην ομάδα των Μαχητών δεν λείπει η ένταση με τους παίκτες να τα βάζουν με την Ασημίνα.

Στο τέλος του τρέιλερ βλέπουμε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως υπήρξε παραβίαση των κανόνων του παιχνιδιού, κάτι που επιφέρει ποινές. «Ένας από τους βασικούς κανόνες του Survivor παραβιάστηκε. Αυτό έχεις ως φυσικό ακόλουθο να υπάρχουν οι αντίστοιχες ποινές», λέει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Ποιοι κανόνες του Survivor 2022 παραβιάστηκαν

Aπό εκείνη τη στιγμή επικρατεί ένας αναβρασμός στο Twitter καθώς οι χρήστες αναρωτιούνται τι μπορεί να συνέβη και ποιοι κανόνες παραβιάστηκαν. Κάποιοι κάνουν λόγο για την Μυριέλλα Κουρεντή που έκλεψε από το συμβούλιο του νησιού προχθές πάπυρο και μελάνι για να γράψει ένα γράμμα στον Γιώργο Κατσαούνη ενώ άλλοι θεωρούν πως την ποινή θα λάβει η Ασημίνα που φαίνεται να βρίζει στη διάρκεια του αγωνίσματος. Δεν αποκλείεται πάντως η ποινή να αφορά και πάλι, όπως έχουμε δει και σε προηγούμενους κύκλους Survivor, τους παίκτες να έχουν βρει και καταναλώσει φαγητό εκτός ορίων του ριάλιτι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή