Παρασκευή , 24 Μάιος 2024

Σεμινάριο-έκπληξη από τους Metallica ώστε να παίξουν μαζί με τους θαυμαστές τους

Οι Metallica συνεργάστηκαν με τη Yousician, διαδραστική και εκπαιδευτική υπηρεσία μουσικής, για ένα σεμινάριο που θα δίνει τη δυνατότητα στους θαυμαστές να παίξουν μαζί με το συγκρότημα.

Τα μέλη του metal συγκροτήματος Τζέιμς Χέτφιλντ και Κερκ Χάμετ θα καθοδηγήσουν τους παίκτες σε συνολικά 10 μαθήματα, εστιασμένα στην κιθάρα, συγκεκριμένα σε riff, lead και ρυθμό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι θαυμαστές που θα συμμετέχουν στο σεμινάριο θα μάθουν πώς να παίζουν τις επιτυχίες του συγκροτήματος «Enter Sandman», «Nothing Else Matters», «One», «Fade to Black», «Master of Puppets» κ.ά.

Τα μαθήματα θα περιλαμβάνουν επίσης συνεντεύξεις, με όλα τα μέλη των Metallica να συζητούν για τη διαδικασία δημιουργίας των τραγουδιών, τις τεχνικές στις πρόβες, τα τελετουργικά πριν από τις συναυλίες και πολλά άλλα.

Ο Χάντλεϊ Σπάνιελ, επικεφαλής συνεργασιών καλλιτεχνών στη Yousician, δήλωσε: «Τα μαθήματα Metallica x Yousician φέρνουν τους κιθαρίστες κοντά στους κορυφαίους μουσικούς που λατρεύουν. Οι θαυμαστές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς να παίζουν όπως οι Metallica, απευθείας από τους Metallica!».

Οι Metallica, αναφερόμενοι στο σεμινάριο, εξήγησαν: «Ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις να παίζεις μουσική όπως εμείς είναι να παίζεις μαζί μας».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή