Δευτέρα , 6 Φεβρουάριος 2023

Σπάνια εμφάνιση της Αλίνας Καμπάεβα – Ούτε κουβέντα για τον Πούτιν ή τον πόλεμο στην Ουκρανία [βίντεο]

Σιγή ιχθύος τήρησε η «ερωμένη« του Βλαντιμίρ Πούτιν, Αλίνα Καμπάεβα, για τον πρόεδρο της Ρωσίας, στην τελευταία σπάνια δημόσια εμφάνισή της.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης Αλίνα Καμπάεβα, έχει κάνει ελάχιστες εμφανίσεις τον τελευταίο χρόνο με τελυταία την σημερινή, για τα εγκαίνια ενός νέου προπονητικού κέντρου γυμναστικής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εγκαινιάζοντας λοιπόν το νέο συγκρότημα στο Σότσι, απέφυγε να αναφερθεί στον Βλαντιμίρ Πούτιν, την ώρα που δημοσιεύματα τον θέλουν να γλίστρησε από τις σκάλες στην κατοικία του στη Μόσχα και πως πάσχει από καρκίνο. Δεν έκανε επίσης καμία άμεση αναφορά στον πόλεμο στην Ουκρανία, στον οποίο πιστεύεται ότι σκοτώθηκαν ή ακρωτηριάστηκαν 100.000 και πλέον Ρώσοι.

Ωστόσο, φρόντισε να φορέσει στο πέτο του μαύρου σακακιού της, καρφίτσα με το γράμμα «Ζ», το βασικό προπαγανδιστικό σύμβολο της Ρωσίας.

«Το αδύνατο είναι δυνατό- Η Ρωσία είναι μια χώρα με μεγάλες ευκαιρίες» είπε η Αλίνα Καμπάεβα

Αντ’ αυτού, μιλώντας στους αθλητές στο διεθνές τουρνουά Divine Grace είπε πως «το αδύνατο είναι δυνατό». «Όταν ήμουν στην ενόργανη γυμναστική και αθλήτρια, δεν μπορούσα να ονειρευτώ τέτοιες συνθήκες (όπως αυτές που έχετε σε αυτό το νέο αθλητικό προπονητικό κέντρο)» είπε η Αλίνα Καμπάεβα. «Αλλά όπως δείχνει η ζωή, το αδύνατο είναι εφικτό. Και η Ρωσία είναι μια χώρα με μεγάλες ευκαιρίες».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται πως η τελευταία φορά που η αφανής πρώτη κυρία της Ρωσίας εθεάθη δημόσια ήταν τον Σεπτέμβριο. Τότε, το ρωικό πρακτορείο της showbiz starhit την περιέγραψε ως «αδυνατισμένη, με κομψά διαμορφωμένο πρόσωπο» – ενδεχομένως υπονοώντας τις πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες φημολογείται ότι υποβάλλονται τόσο η ίδια όσο και ο Βλαντιμίρ Πούτιν.


Πηγή