Παρασκευή , 19 Ιούλιος 2024

Τα συγκινητικά λόγια της Εριέττας Κούρκουλου για τη γιαγιά της που έφυγε από τη ζωή

Με ένα συγκινητικό κείμενο αφιερωμένο σε δύο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της, στη γιαγιά της που έφυγε από τη ζωή και τον γιο της Νίκο που ήρθε στη ζωή πριν λίγους μήνες, υποδέχεται το νέο χρόνο η Εριέττα Κούρκουλου.

Από τη μια ο μικρός Νίκος ήρθε στη ζωή προσφέροντας όπως γράφει και η ίδια νέους ρόλους σε πολλούς ανθρώπους, ρόλους που όλοι είναι αποφασισμένοι να τιμήσουν. Και από την άλλη η γιαγιά Εριέττα Λάτση έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών με την εγγονή της να μιλά για εκείνη περιγράφοντας τι μνήμες που δημιούργησαν μαζί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια ανάρτηση που συνοδεύει από μια ιδιαίτερα συγκινητική φωτογραφία αυτή με το χέρι του μικρού Νίκου να αγγίζει αυτό της προγιαγιάς του Εριέττας.

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου για το 2022, το 2023, την γιαγιά της που έφυγε, τον μικρό Νίκο που ήρθε

«2022, Σε ευχαριστώ. Όχι γιατί ήσουν εύκολη χρονιά – κάθε άλλο. Όμως είμαστε εδώ και έχουμε την υγεία μας.
Φέτος, η οικογένειά μας υποδέχθηκε μια νέα ζωή και αποχαιρέτησε μια παλαιότερη.
Η παλαιότερη ζωή που έφυγε δεν ήταν τυχαία – αποτελούσε την ζωντανή ιστορία της οικογένειάς μας.
Μια γυναίκα η οποία επέλεξε και στήριξε τον άντρα της ζωής της, όταν εκείνος ακόμα δυσκολευόταν να βάλει φαγητό στο τραπέζι.
Μια γυναίκα που παρέμεινε ο ίδιος ακριβώς άνθρωπος, παρά τον ασύλληπτο πλούτο που απέκτησε αργότερα στην ζωή της.
Μια γυναίκα που δεν έζησε ποτέ σε μεγάλο σπίτι και μια γιαγιά που μας μαγείρευε χοντρά μακαρόνια βουτύρου με κεφαλοτύρι και μας έμαθε να φτιάχνουμε πασχαλινά κουλουράκια.
Μια γυναίκα που δεν ξέχασε ποτέ από που προήλθε. Η γιαγιά μας η Εριέττα.
Πάμε τώρα στην νέα ζωή που ήρθε εκατό χρόνια μετά την γέννηση της γιαγιάς.
Η νέα αυτή ζωή άλλαξε τα πάντα για εμας.
Μας χάρισε συναισθήματα που δεν είχαμε ξαναβιώσει, χαμόγελα που μας λιώνουν την καρδιά λες και είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιον να χαμογελάει και μας απέδειξε ότι τελικά ένας (ή μάλλον δυο άνθρωποι) μπορούν να σταθούν όρθιοι παρά την αυπνία εννέα μηνών.
Μας έδωσε επίσης την χαρά, μετά από τόσα χρόνια, όταν φωνάζουμε το όνομα Νίκος, κάποιος να γυρίζει να μας κοιτάξει και μας μοίρασε νέους ρόλους, όπως αυτόν της μαμάς, του μπαμπά, της γιαγιάς, του θείου, της θείας, του νονού και της νονάς. Ρόλους, που έχουμε σκοπό να τιμήσουμε και να υπηρετήσουμε όπως τους αξίζει.
Το 2022 ήταν σημαντική χρονιά, όχι επειδή ήταν εύκολη, αλλά επειδή μας έμαθε ότι μέσα στο σκοτάδι πάντα υπάρχει μια χαραμάδα φωτός και ότι για αυτή την χαραμάδα αξίζει να συνεχίζουμε.
2023, είμαστε έτοιμοι ❣︎»


Πηγή