Τετάρτη , 21 Φεβρουάριος 2024

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον θα δώσουν αίμα για το εμβόλιο του κορονοϊού

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον ήταν από τα πρώτα διάσημα κρούσματα με κορονοϊό. Το ζευγάρι έχει αναρρώσει και όπως αποκάλυψε ο διάσημος ηθοποιός, μαζί με την Ελληνοαμερικανίδα σύζυγό του, θα δώσουν το αίμα τους καθώς κρίθηκαν από τους ειδικούς ως κατάλληλοι για να συμμετέχουν στην προσπάθεια δημιουργίας εμβολίου για τον κορονοϊό.

Μάλιστα, ο Τομ Χανκς αστειευόμενος είπε ότι ελπίζει να δημιουργηθεί ένα «Hank-ccine» κατά του φονικού ιού. Ο ηθοποιός είπε για την εξέλιξη αυτή στη ραδιοφωνική εκπομπή Wait Wait… Don’t Tell Me του NPR:

«Δεν μας προσέγγισαν. Εμείς είπαμε, θέλετε το αίμα μας; Μπορούμε να δώσουμε πλάσμα; Και έτσι θα το δώσουμε εκεί όπου ελπίζουμε να βοηθήσει σε αυτό που εγώ θα ήθελα να αποκαλώ Hank-ccine».

Η Ρίτα Γουίλσον πρόσφατα είχε μιλήσει για την εμπειρία της ως ασθενής του κορονοϊού, έχοντας μεταξύ άλλων πει πως της είχαν χορηγήσει χλωροκίνη και είχε ακραίες παρενέργειες. Στην ίδια συνέντευξη είχε κι εκείνη αποκαλύψει πως είχαν δώσει δείγμα από το αίμα τους και περίμεναν τα αποτελέσματα για το αν μπορούν να συμμετέχουν στις προσπάθειες για το εμβόλιο.

Να υπενθυμίσουμε πως το ζευγάρι νόσησε ενώ βρίσκονταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της ταινίας για τον Έλβις Πρίσλεϊ με σκηνοθέτη τον Μπαζ Λούρμαν.


Πηγή