Πέμπτη , 25 Φεβρουάριος 2021

Το πρόβλημα υγείας της Νανάς Μούσχουρη και το παράπονο των παιδιών της

Για το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της που αντιμετώπισε στο παρελθόν μίλησε η Νάνα Μούσχουρη.

Λέγοντας πως  η αρρώστια που την «χτύπησε» την έκανε να φοβηθεί τον θάνατο αλλά πλέον έχει αρχίσει να «εξημερώνεται», η σπουδαία ερμηνεύτρια μίλησε στην εκπομπή «Ooh la la».

«Είμαι 84 ετών, τον Οκτώβριο θα μπω στα 85. Η αλήθεια είναι ότι είχα αρχίσει να παχαίνω όπως όλες οι γυναίκες μετά από έναν ορισμένο χρόνο, αλλά έπαθα μια πολύ σοβαρή αρρώστια. Ήταν μια πολύ σοβαρή αρρώστια, ας το ξεπεράσουμε αυτό. Τα μαλλιά μου έπεσαν, κατά κάποιο τρόπο και έχασα πολλά κιλά. Φοβήθηκα τον θάνατο και τώρα έχω αρχίσει να εξημερώνομαι», εξομολογήθηκε η Νάνα Μούσχουρη.

«Δεν είμαι super star, εσύ είσαι super star» είπε στην αρχή της κουβέντας τους η Νάνα Μούσχουρη στην παρουσιάστρια, δηλώνοντας πως όσο κρατάει η φωνή της θα τραγουδάει. «Ο στόχος μου ήταν να γίνω πολύ καλή τραγουδίστρια, ελπίζω ότι είμαι πολύ καλή τραγουδίστρια. Βέβαια, τώρα είναι περασμένα τα χρόνια, αλλά όσο κρατάει η φωνή μου είμαι ακόμα τραγουδίστρια».

Η Νανά Μούσχουρη, είπε στη συνέχεια της ίδιας συνέντευξης, ότι θα ήθελε να είχε αφιερώσει περισσότερο χρόνο στα παιδιά της και αυτό είναι κάτι που της «χρεώνουν»: «Τα παιδιά μου μεγάλωσαν με μία νταντά και τώρα που είναι μεγάλα μου το χρεώνουν» είπε και συνέχισε: «Όμως αυτή ήταν η δουλειά μου και η εργασία είναι πολύ σημαντική γιατί σε κρατάει στη ζωή».

localStorage.clear();


Πηγή