Σάββατο , 13 Αύγουστος 2022

Τρολάρισμα στους ηγέτες της G7 για την οικογενειακή φωτό: Σαν να ξύπνησαν μετά από εργένικο πάρτι

Σκληρή κριτική δέχτηκαν οι ηγέτες της G7 για την οικογενειακή φωτογραφία που τράβηξαν κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής, με πολλούς να λένε ότι έμοιαζαν σαν «να έχουν ξυπνήσει μετά από ένα εργένικο πάρτι».

Οι επτά ισχυρότεροι ηγέτες του κόσμου, δέχθηκαν επικρίσεις στο διαδίκτυο για την φαινομενικά αδιάφορη προσέγγισή τους στη σύνοδο κορυφής, καθώς κατηγορήθηκαν ότι προσπαθούν να δείχνουν «μοντέρνοι».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλά ήταν τα σχόλια για την «χαλαρή« φωτογραφία των ηγετών της G7 όπου κανείς δε φορά γραβάτα
Πολλά ήταν τα σχόλια για την «χαλαρή» φωτογραφία των ηγετών της G7 όπου κανείς δε φορά γραβάτα

Και μπορεί οι ηγέτες της G7 να τρόλαραν τον Πούτιν λέγοντας πως αυτοί είναι πιο μυώδεις, ωστόσο οι εικόνες που τους δείχνουν να ποζάρουν στην οικογενειακή φωτογραφία στο κάστρο Ελμάου της Βαυαρίας έγιναν viral στα social media, με πολλούς να επικρίνουν ότι παραέδειχναν «χαλαροί».

«Μοιάζουν με θείους μετά το τέλος ενός γάμου»: Καυστικά σχόλια για τους ηγέτες της G7

Όπως σχολίασε κάποιος στο Twitter: «Γιατί η Σύνοδος Κορυφής της G7 μοιάζει με τους μπαμπάδες και τους θείους στο τέλος ενός γάμου όπου ήπιαν 35 μπίρες και προπηλακίζουν τον φωτογράφο ενώ οι γυναίκες τους τους λένε ότι το ταξί είναι έξω και περιμένει;». Ένας άλλος, σχολιάζοντας την εμφάνιση του Μπόρις Τζόνσον, έγραψε: «Φυσικά και το παντελόνι του Τζόνσον γλιστράει προς τα κάτω» ενώ ένας τρίτος είπε ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός έμοιαζε σαν να είχε περάσει το βράδυ του έξω.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλλοι πάλι, αμφισβήτησαν τη σοβαρότητα της κατάστασης – κατηγορώντας τους ηγέτες των ΗΠΑ, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά και της Ιαπωνίας ότι απλώς αναζητούν «ατελείωτες ευκαιρίες για φωτογραφίες».

Κάποιος έγραψε: «Οι G7 απλά κάθονται για ατελείωτες φωτογραφίες. Πού είναι οι ατζέντες; Πού είναι τα πρακτικά αυτών των συναντήσεων; Πόσο διαρκούν; Είναι όλα στημένες ανοησίες. Λευκά πουκάμισα; Σε λίγο θα φορούν στρατιωτικά πράσινα μπλουζάκια».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας άλλος επικριτής έσπευσε να παρατηρήσει πως κανένας από τους ηγέτες της G7 δεν φορούσε γραβάτα. «Αυτή η G7 μοιάζει τόσο ψεύτικη. Όλοι προσπαθούν να φανούν μοντέρνοι χωρίς κανείς να φοράει γραβάτα».

Πολλοί θεατές ειρωνεύτηκαν πως η φωτογραφία αυτή έμοιαζε σαν οι εικονιζόμενοι να συμμετείχαν σε ένα πάρτι εργένηδων ή σε μια γαμήλια δεξίωση – με τον κάθε ηγέτη να παίζει τον δικό του ρόλο. Κάποιος είπε πως ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν έμοιαζε με «πεθερό που χαμογελούσε ευγενικά, αλλά δεν ήταν υπερβολικά χαρούμενος που βρισκόταν εκεί». Και ο «θείος Μπόρις» έμοιαζε σαν να είχε πιει ένα «ο9λόκληρο μπουκάλι μπράντι» ενώ ο Τζάστιν Τριντό θύμιζε κάποιον που διασκεδάζει με τους φίλους του πριν τη μεγάλη μέρα.


Πηγή