Παρασκευή , 17 Σεπτέμβριος 2021
Το σπίτι της Τζένης Μπαλατσινού στην Πάτμο

«Υπογράφω ότι η Τζένη Μπαλατσινού μπορεί να μεγαλώσει και τέταρτο παιδί»

Στην κάμερα της εκπομπής του Alpha, «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη η δημοσιογράφος και συγγραφέας, Μανίνα Ζουμπουλάκη.

Η κ. Ζουμπουλάκη αναφέρθηκε στο θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αλλά και στην απόφαση της Τζένης Μπαλατσινού να κάνει παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία.

Μιλώντας για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, είπε: «Είναι ένας χρόνος από τότε που έφυγε ο Λαυρέντης. Είμαστε φίλες με την γυναίκα του κι αγαπώ πάρα πολύ την κόρη του. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια κι ήταν τεράστιο σοκ, το οποίο έχει περάσει ένας χρόνος κι ακόμα δεν το έχω χωνέψει. Είναι κάποιος που είναι εκεί, πιστεύεις ότι για πάντα θα είναι εκεί και δεν είναι».

Αναφορικά με τα δίδυμα που απέκτησε στην ηλικία των 47 ετών είπε: «Τα παιδιά μου έχουν 14 χρόνια διαφορά. Δε νιώθω όσο χρονών είμαι. Δε νιώθω 60 χρονών. Δεν ένιωθα, όταν έκανα τα παιδιά, που ήμουν 47 χρόνων, δεν ένιωθα 47. Δεν ένιωθα ποτέ ότι είμαι κάτι μεγάλο. Και αυτό που λένε ότι δεν θα ζήσεις να δεις τα παιδιά σου παππούδες και γιαγιάδες, δεν υπάρχει εγγύηση, να έχεις τύχη».

Σχολιάζοντας την εγκυμοσύνη της Τζένης Μπαλατσινού και όσους την κατέκριναν, η κ. Ζουμπουλάκη είπε: «Όλα αυτά γίνονται με ιατρική παρακολούθηση πια. Δηλαδή κάνεις υπέρηχους κι αν υπάρχει κάποιο θέμα το βλέπεις. Υπάρχει μια διαρκής παρακολούθηση. Κατά 99% το παιδί θα βγει μια χαρά. Η Τζένη Μπαλατσινού που έχει ήδη τρία παιδιά, δεν θα μπορέσει να μεγαλώσει κι ένα τέταρτο; Το υπογράφω ότι μπορεί να το κάνει, σιγά το πράγμα».


Πηγή