Παρασκευή , 24 Σεπτέμβριος 2021
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Θύμα διαδικτυακής απάτης στα social media

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Θύμα διαδικτυακής απάτης στα social media

Θύμα διαδικτυακής απάτης στα social media έπεσε ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Ο ηθοποιός ανακάλυψε πως υπάρχει ψεύτικος λογαριασμός στο Instagram, όπου του κλέβει τις φωτογραφίες και χρησιμοποιεί το όνομά του. Γι’ αυτό τον λόγο, ο γνωστός ηθοποιός ζήτησε από τους διαδικτυακούς του φίλους να τον βοηθήσουν, κάνοντας αναφορά, ώστε να κατέβει ο ψεύτικος λογαριασμός.

«Εμφανίστηκε πριν λίγο αυτός ο λογαριασμός που χρησιμοποιεί το όνομα μου και τις φωτογραφίες μου… σας παρακαλώ αν δεν σας κάνει κόπο να μπείτε και να τον αναφέρετε σαν σπαμ… χαρακτηριστικό είναι οι λίγοι ακόλουθοι …οι λίγες αναρτήσεις και το Μαμα Ροζαν χαχα που λέει στο προφιλ… σας παρακαλώ βοηθήστε να απαλλαγώ! Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω… για να βρείτε τον σπαμ γράψτε christos_chatzipanagiotis και θα εμφανιστούν δυο…διαλέξτε αυτόν που είπαμε χαχα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

 

View this post on Instagram

 

Εμφανίστηκε πριν λίγο αυτός ο λογαριασμός που χρησιμοποιεί το όνομα μου και τις φωτογραφίες μου …σας παρακαλώ αν δεν σας κάνει κόπο να μπείτε και να τον αναφέρετε σαν σπαμ… χαρακτηριστικό είναι οι λίγοι ακόλουθοι …οι λίγες αναρτήσεις και το Μαμα Ροζαν χαχα που λέει στο προφιλ… σας παρακαλώ βοηθήστε να απαλλαγώ! Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω… για να βρείτε τον σπαμ γράψτε christos_chatzipanagiotis και θα εμφανιστούν δυο…διαλέξτε αυτόν που είπαμε χαχα. #help #βοηθεια #σπαμ_λογαριασμος_με_το_ονομα_και_τα_στοιχεια_μου

A post shared by Christos Chatzipanagiotis (@christos_chatzipanagiotis) on
Πηγή