Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Άγγελος Παπαδημητρίου: Υπήρξα πολύ τυχερός στα καλλιτεχνικά εφόσον δεν στάθηκα τυχερός στα συναισθηματικά

Άγγελος Παπαδημητρίου: Υπήρξα πολύ τυχερός στα καλλιτεχνικά εφόσον δεν στάθηκα τυχερός στα συναισθηματικά

Καλεσμένος της Νάντιας Κοντογεώργη, στην εκπομπή «φλΕΡΤ» βρέθηκε ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

Ο καλλιτέχνης, σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη μίλησε για την καριέρα του, τη δημιουργικότητα του αλλά και τις τέχνες.

Μεταξύ άλλων, ο Άγγελος Παπαδημητρίου σημείωσε: «Υπήρξα πολύ τυχερός στα καλλιτεχνικά εφόσον δεν στάθηκα τυχερός στα συναισθηματικά. Το λέω συνειδητά. Αν μπλέξεις με τα καλλιτεχνικά, δεν έχεις χρόνο για τα συναισθηματικά. Δεν γίνεται αλλιώς. Αν σε μαγέψει ο κόσμος της Τέχνης, όλα τα άλλα τα αφήνεις για αύριο. Και ξυπνάς ένα πρωί και είσαι μόνος σου».

Μιλώντας για την Τέχνη, είπε: «Με είχε συνεπάρει, ναι, και ακόμη και τώρα είμαι κάτω από το όνειρο της Τέχνης. Ζω μέσα σε μια μαγεία, εκτός χρόνου και εκτός τόπου καμιά φορά» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο Άγγελος Παπαδημητρίου. «Πάντα στη ζωή μου, από το πρωί μέχρι το βράδυ, ήμουν και προσπαθούσα να είμαι αληθινός. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι κάτι άλλο. Πρέπει, βέβαια, να καλείς και συ ότι θέλεις να σου έρχεται».

Του λείπει κάτι από τη ζωή του; «Δεν μου λείπει κάτι από τη ζωή μου. Ίσα ίσα, αισθάνομαι ότι έχω παραμαζέψει πράγματα. Πολλά κοσμήματα» είπε.


Πηγή