Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Άννα Μαρία του GNTM 2 για τον σύντροφό της: «Να έχετε περισσότερο μυαλό»

Άννα Μαρία του GNTM 2 για τον σύντροφό της: «Να έχετε περισσότερο μυαλό»

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου, η μία από τις δύο νικήτριες του GNTM 2, απάντησε στα πικρόχολα σχόλια του Twitter στην κάμερα της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου», όπου μίλησε για τον σύντροφό της, την Κάτια Ταραμπάνκο, αλλά και σε εκείνους που την αποκαλούν ψώνιο.

«Ούτε εγώ έφαγα τη σκόνη της Κάτιας. Τρώμε από το ίδιο πιάτο αυτή τη στιγμή, οπότε καμία σκόνη.

Τη σκόνη να τη φας εσύ. Φίλες δεν θα γίνουμε με την Κάτια γιατί δεν ταιριάζουμε, αλλά μιλάμε», απάντησε για την Κάτια Ταραμπάνκο, με την οποία μοιράστηκαν την πρώτη θέση στο GNTM 2.

Για τον σύντροφό της, που τον γνωρίσαμε στον τελικό του παιχνιδιού μόδας, απάντησε: «Τον Τάσο τον έχω σηκώσει πάρα πολλές φορές όπως κι αυτός με έχει σηκώσει και είναι όντως πάρα πολύ ρομαντικό. Δεν πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι η γυναίκα πρέπει να είναι πιο κοντή από τον άντρα, θέλω να είστε πιο συγκεντρωμένοι και να έχετε περισσότερο μυαλό».

«Σε αυτούς που με λένε ψώνιο έχω να πω ότι δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι, μπορεί και να είμαι λίγο, αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Μαρία Ηλιάδου», είπε ακόμη στην κάμερα της εκπομπής.


Πηγή