Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Άση Μπήλιου: Τι «λένε» τα άστρα για την πανδημία του κορονοϊού;

Άση Μπήλιου: Τι «λένε» τα άστρα για την πανδημία του κορονοϊού;

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star Channel μίλησε η αστρολόγος Άση Μπήλιου και αναφέρθηκε στην πανδημία του κορονοϊού και στο τι «λένε» τα άστρα για το θέμα.

«Ακριβώς να προβλέψουμε εμείς οι αστρολόγοι τι θα συμβεί δεν γίνεται» τόνισε η Άση Μπήλιου στην αρχή της συζήτησης με την παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη και πρόσθεσε: «Είμαστε μέρος του ηλιακού συστήματος. Δεν γίνεται να γίνονται πράγματα εκεί ψηλά και να μην επηρεαζόμαστε εμείς εδώ».

Η Άση Μπήλιου επεσήμανε ότι οι αστρολόγοι «έβλεπαν» από προηγούμενα χρόνια μία όψη που θα έφερνε κοσμοϊστορικές αλλαγές τον Ιανουάριο το 2020 και αυτή ήταν μια σύνοδος του Κρόνου με τον Πλούτωνα.

«Όποτε αυτοί οι δύο πλανήτες συναντιούνται πάντα συμβαίνει κάτι, το οποίο αλλάζει τον ρου της ιστορίας» και έδωσε δυο χαρακτηριστικά παραδείγματα, αυτό του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και της επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους.

«To lockdown έγινε στη χώρα μας όταν μπήκε ο Κρόνος στον Υδροχόο», είπε τονίζοντας ότι αυτό το ζώδιο σχετίζεται με την ελευθερία, ενώ ο πλανήτης με τον περιορισμό.

«Αυτό που θα δούμε μέχρι το 2023 να γίνεται σε τεχνολογικό επίπεδο θα είναι κάτι πρωτόγνωρο» είπε η Άση Μπήλιου και πρόσθεσε: «Η εκτίμησή μου είναι ότι μέχρι τις 13 Μαΐου είναι το πιο περίεργο κομμάτι».

Αναφορικά με την πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα η αστρολόγος είπε: «Από τις 13 Μαΐου σιγά-σιγά κάποιες ελευθερίες θα αρχίσουν να δίνονται και από την 1η Ιουλίου που θα φύγει ο Κρόνος από τον Υδροχόο θα έχουμε πολύ περισσότερες ελευθερίες».


Πηγή