Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Έγκυος η Χρύσα Μιχαλοπούλου -Πρώτη φορά πατέρας ο Κουτσόπουλος

Υπέροχα νέα για τον αγαπημένο «θείο», Λεωνίδα Κουτσόπουλο, και την αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, καθώς αναμένεται να γίνουν γονείς!

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καθώς η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, είναι έγκυος.

Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα», σημειώνοντας πως η Χρύσα Μιχαλοπούλου διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης τους. Οι δυο τους είναι πολύ χαρούμενοι και ανυπομονούν να κρατήσουν το μωρό στην αγκαλιά τους, ολοκληρώνοντας έτσι την ευτυχία τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο έρωτας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι ζευγάρι δύο χρόνια, ενώ συνεργάζονται και στο ραδιόφωνο.

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο, σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1.000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι, που μου έχει τραγουδήσει», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στην Ελενα Κατρίτση η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Η ηθοποιός, όταν είχε βρεθεί καλεσμένη στο «The 2night Show», απάντησε «μαγειρικά» για τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλου. «Ε, δεν περνάει από το στομάχι o έρωτάς μου; Αλίμονο! Και ξέρω να μαγειρεύω πολύ καλά. Μαγειρεύω φανταστικά. Υπάρχει άνθρωπος που μου μαγειρεύει και τρώω. Και τρώω πάρα πολύ. Παλιά ήμουν πιο αδύνατη», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την άλλη, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μπορεί να προτιμά να απασχολεί μόνο με τη δουλειά του, ωστόσο ο έρωτας για τη Χρύσα Μιχαλοπούλου δεν κρύβεται. Ο ίδιος έχει μοιραστεί ουκ ολίγες φορές στιγμιότυπα από δραστηριότητες με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου, όπως όταν έκαναν μαζί ελεύθερη πτώση ή ψάρεμα και δεν κρύβει την αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον.

Ο ερχομός του παιδιού τους θα επισφραγίσει με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους!


Πηγή