Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Έκτορας Μποτρίνι: Δεν έχω βρίσει ποτέ κανένα, εγώ τρώω το βρίσιμο

Έκτορας Μποτρίνι: Δεν έχω βρίσει ποτέ κανένα, εγώ τρώω το βρίσιμο

Η εκπομπή «Εφιάλτης στην κουζίνα» επιστρέφει στην συχνότητα του Alpha και ο παρουσιαστής και σεφ μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Alpha Παντού» για την επιστροφή αυτή.

«Εύχομαι να με δείτε σύντομα γιατί δεν ξέρετε τι περνάω» ανέφερε αρχικά με χιούμορ ο σεφ.

«Το συγκεκριμένο εστιατόριο που βρίσκομαι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι δυο κυρίες Ελληνοαμερικάνες που έχουν διαφορετική κουλτούρα και παιδεία από τη δική μας. Δεν έχουν σχέση με εστιατορική. Βρέθηκαν στο εστιατόριο τελείως τυχαία. Τους το πασάρανε στην ουσία και είναι πολύ ζόρικο το πράγμα» εξήγησε ο Έκτορας Μποτρίνι για την περίπτωση την οποία «δουλεύει».

Αναφερόμενος στη δύσκολη περίοδο που αντιμετωπίζει η εστίαση τόνισε πως η συμβολή της εκπομπής είναι σημαντική για τα εστιατόρια.

Στη συνέχεια της συζήτησης, ο Έκτορας Μποτρίνι ανέφερε: «Όλοι λένε ότι είσαι κακός και βρίζεις. Σας διαβεβαιώ ότι δεν έχω βρίσει ποτέ κανένα, εγώ τρώω το βρίσιμο. Κάνω κριτική στα εστιατόρια που πηγαίνω κι είναι πολύ καλοπροαίρετη. Δεν έχω πει ποτέ ψέματα. όταν τρώω κάτι κι είναι σαν λάστιχο θα πω ότι είναι σαν λάστιχο. Όταν θα φάω θα πω ότι είναι πάρα πολύ καιρό και πρέπει να το κρατήσουμε. Άρα η δουλειά που γίνεται είναι πραγματική κι ουσιαστική, δεν είναι μόνο για την τηλεθέαση. Πίσω από εμένα υπάρχει μία ομάδα, αλλάζουμε τα μενού και παρακολουθούμε τα εστιατόρια όταν τελειώσει η τηλεόραση».


Πηγή