Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Γονυπετής στην Τήνο μετά την αποφυλάκισή της

Στην Τήνο βρέθηκε λίγες μέρες μετά την αποφυλάκισή της η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

Η πρώην παίκτρια του Power of Love αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους μέχρι να γίνει το δικαστήριο, μετά από 8 μήνες, καθώς θεωρήθηκε ότι ήταν συγκάτοχος κοκαΐνης, ποσότητας 8 κιλών με τον μέλλοντα σύζυγο της.

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου, από τη μεριά της, υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή της, όπως αποκάλυψε το Πρωινό και ο Τάσος Τεργιάκης, η Έλενα Πολυχρονοπούλου βρέθηκε στο νησί της Τήνου για να εκπληρώσει το τάμα που είχε κάνει όσο βρισκόταν στη φυλακή. Όπως φαίνεται στα στιγμιότυπα, η πρώην παίκτρια του Power of Love επισκέφτηκε τον ιερό ναό της Ευαγγελιστρίας της Τήνου γονυπετής.

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Το χρονικό της υπόθεσης για τα σχεδόν 8 κιλά κοκαΐνης

Στα μέσα του περασμένου Σεπτεμβρίου, η Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της και πρώην ποδοσφαιριστής συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα όπου έλαβαν- αρχικά προθεσμία για να απολογηθούν για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης που βρέθηκαν στην κατοχή τους. Η αξία της υπολογίζεται κοντά στο μισό εκατομμύρια ευρώ, ανάλογα με την νόθευση και τις ποσότητες πώλησης.

Μετά τη σύλληψή τους, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ’ επάγγελμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημειώνεται πως ένας πληροφοριοδότης της Αστυνομίας ήταν εκείνος που οδήγησε στη σύλληψη της 29χρονης, γνωστού μοντέλου και πρώην παίκτριας ριάλιτι και του συντρόφου της ενώ ένας αστυνομικός ο οποίος συμμετείχε στην επιχείρηση σύλληψης και των δύο, σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεσή του έχει περιγράψει πώς ο 32χρονος τέθηκε υπό παρακολούθηση και πώς οι αστυνομικοί έφτασαν να περάσουν χειροπέδες και σε αυτόν και στην 29χρονη σύντροφό του.

Από την πλευρά του, όπως είχε εξηγήσει ο νεαρός, «είχα χρέος σε διακινητές ναρκωτικών για προσωπική μου χρήση. Δεχόμουν απειλές για να τους εξοφλήσω και με έστειλαν σαν πρόβατο επί σφαγή για να παραλάβω μια ποσότητα», προσθέτοντας πως «αγνοούσα και το βάρος και το είδος των ναρκωτικών που μετέφερα. Με εκμεταλλεύτηκαν και με παγίδευσαν. Ηταν η πρώτη φορά που αναγκάστηκα να το κάνω. Με συνέλαβαν πριν προλάβω να ακουμπήσω τη βαλίτσα, θα τη μετέφερα σε απόσταση 200 μέτρων».

Παρά την άρνηση τους στις κατηγορίες στη φυλακή οδηγήθηκαν η 29χρονη Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο 32χρονος σύντροφός της, Δημήτρης Ρεγγινίδης, μετά την απολογία τους ενώπιον της 3ης ανακρίτριας ναρκωτικών.


Πηγή