Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Έλληνας tattoo-artist έκανε τον Μέσι να σηκώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο -«Το πρώτο τατουάζ παγκοσμίως έγινε στην Αθήνα»

Ο Λιονέλ Μέσι σήκωσε το βράδυ της Κυριακής το πολυπόθητο κύπελλο στο Μουντιάλ του Κατάρ, ξετρελαίνοντας τους θαυμαστές του ανά τον κόσμο.

Ένας από αυτούς, είναι και ο ιδιοκτήτης γνωστού studio tattoo στην Αθήνα, ο οποίος αμέσως μετά την απονομή του τίτλου της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Αργεντινής, έσπευσε να «χτυπήσει» τον MVP του Μουντιάλ στο χέρι του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O ίδιος εκτιμά ότι είναι ο πρώτος σε όλο το κόσμο που έχει τατουάζ με τον Μέσι τροπαιούχο, καθώς έγινε σχεδόν αμέσως μετά την απονομή του τροπαίου στην Αργεντινή.

Όπως έγραψε σε σχετική ανάρτηση στο Instagram: «ΤΟ ΠΡΩΤΟ TATTOO ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ MESSI ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ! Εγινε στην Αθήνα από τον καλλιτέχνη @ozone.ofk στο @raiden_division».

Σε story του στο Instagram, ο γνωστός tattoo artist μοιράστηκε με τους ακολούθους του, όλη την ιστορία πίσω από το τατουάζ αλλά και την απογοήτευση που ένιωσε όταν είδε τον αγαπημένο του Μέσι με κελεμπία, αφού δυσκολεύτηκε να βρει φωτογραφία του με τη φανέλα της Αργεντινής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι να τρελαίνεσαι…Τον βάλανε τον άνθρωπο να σηκώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο με κελεμπία και θέλω να τον κάνω tattoo και δεν βρίσκω φωτογραφία να σηκώνει το κύπελλο χωρίς τη κελεμπία», είπε στο story του.


Πηγή