Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Έξαλλος ο βασιλιάς Κάρολος με τις αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι -«Πέρασε την κόκκινη γραμμή με την Καμίλα»

‘Εξαλλος φέρεται να είναι ο βασιλιάς Κάρολος με τις αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι στη βιογραφία του και ιδιαίτερα για όσα αναφέρει για την Καμίλα Πάρκερ.

Ο βασιλιάς Κάρολος εθεάθη για πρώτη φορά μετά τις αποκαλύψεις στο βιβλίο «Spare» του πρίγκιπα Χάρι, με τα βρετανικά ταμπλόιντ να κάνουν λόγο για έναν «σκεπτικό» βασιλιά, σημειώνοντας πως το γυαλί «ράγισε για τα καλά», καθώς ο γιος του «ξεπέρασε την κόκκινη γραμμή».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Κάρολος άφησε το σπίτι του στο Σάντριγχαμ, όπου ξεκουράστηκε στις γιορτές, ωστόσο οι κάμερες τον απαθανάτισαν ιδιαίτερα σοβαρό και οι Βρετανοί αναφέρουν πως έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα από όσα γράφει ο Χάρι στο βιβλίο του για την Καμίλα.

Αναφέρονται μάλιστα στο γεγονός ότι ο Χάρι γράφει πως τον παρακαλούσε να μην την παντρευτεί γιατί φοβόταν ότι η «άλλη γυναίκα», όπως την αποκαλούσε, θα γίνει «κακιά μητριά».

Μεταξύ άλλων, ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να έχει ενοχληθεί και για την ατάκα που αποκάλυψε ότι είπε στα δύο του παιδιά, ζητώντας τους να μην κάνουν «τα τελευταία μου χρόνια μίζερα».

Η θετική πλευρά της σχέσης Χάρι-Κάρολου

Πάντως, ο Χάρι στο βιβλίο του γράφει και για τη θετική πλευρά της σχέσης με τον πατέρα του. Κάνει αναφορές για «ώρες και ώρες» περπατήματος, όπου μιλούσαν για το αγαπημένο θέμα του Καρόλου, το περιβάλλον, ενώ αναφέρθηκε και στη στιγμή που ανακοίνωσε στα παιδιά του ότι η μητέρα τους, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, ήταν νεκρή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ημασταν στο Μπάλμοραν όταν έπρεπε να έρθει να μας το πει. Ένα από τα σκληρότερα πράγματα για έναν γονιό είναι να πρέπει να πει στα παιδιά του πως η μαμά τους πέθανε. Πώς το αντιμετωπίζεις; Δεν ξέρω. Ξέρω όμως ότι ήταν εκεί για μας. Ήταν ο ένας από τους δύο που είχε μείνει. Προσπάθησε για το καλύτερο και έκανε τα πάντα για να είναι σίγουρος ότι θα μας προστατεύσει» αναφέρει, ενώ σε άλλο σημείο του βιβλίου λέει πως ήταν υποστηρικτικός με τη Μέγκαν Μαρκλ.


Πηγή