Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Έξαλλος ο Λιάγκας με τα σχόλια που έλαβε για τη συνέντευξη Κασσελάκη: Σιχαμερά, δεν «το έχω γυρίσει» στα 53 μου, δεν ντρέπεστε;

Την έντονη ενόχλησή του για τα υβριστικά σχόλια που έλαβε στα social media, όταν προανήγγειλε την προβολή της συνέντευξης που πήρε από τον Στέφανο Κασσελάκη λίγο πριν μπει στον στρατό, εξέφρασε σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους ο Γιώργος Λιάγκας από τον «αέρα» της εκπομπής του.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Το Πρωινό» παρουσίασε σήμερα μία συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ λίγα λεπτά πριν περάσει την πύλη του στρατοπέδου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την προβολή της εν λόγω συνέντευξης προανήγγειλε την Καθαρά Δευτέρα ο δημοσιογράφος μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, με τον ίδιο να γίνεται αποδέκτης πολλών μηνυμάτων με ομοφοβικό, υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο, στα οποία αναφέρθηκε σήμερα εξοργισμένος.

Γιώργος Λιάγκας: Ένας
straight δημοσιογράφος, απαγορεύεται να πάρει συνέντευξη από έναν ομοφυλόφιλο
πολιτικό αρχηγό;

«Ανήρτησα χθες στα προσωπικά μου social media, στο Instagram, για τον κ. Κασσελάκη, την πλάκα που κάναμε όταν είχε έρθει καλεσμένος εδώ, ότι δεν πήγε ο Τάιλερ να τον αποχαιρετήσει όταν μπήκε φαντάρος, και ότι θα πήγαινα εγώ, κάτι που απεδέχθη. Και πήγα στη Θήβα για να κάνουμε την τελευταία συνέντευξη. Επειδή με ρωτάτε γιατί, θα σας πω γιατί. Τη συνέντευξη αυτή θα την ήθελαν όλοι. Δεν υπάρχει Έλληνας παρουσιαστής που να μην την είχε ζητήσει την τελευταία συνέντευξη του Κασσελάκη. Τι να κάνουμε, όλοι το ήθελαν, το καταφέραμε εμείς. Να απολογηθούμε και για αυτό; Να ζητήσουμε συγγνώμη που την έδωσε σε εμάς και όχι αλλού;», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεύτερον, ανήρτησα χθες στα social την προαναγγελία της τελευταίας συνέντευξης του Στέφανου Κασσελάκη πριν μπει στον στρατό, μια χαλαρή, ανθρώπινη συνέντευξη. Και ακούστε τι άκουσα από εχθές: “Δεν υπάρχει άλλη απάντηση Λιάγκα, έρωτας κεραυνοβόλος σε χτύπησε”, “Τέλεια, είναι ο μόνος που αν του πέσει το σαπούνι θα το ευχαριστηθεί”, “Το κάνατε, το καταλάβαμε”, “Ουστ π@@@@ του διαόλου”, “Προσοχή Κασσελάκη, αν το μάθει ο δικός σου ότι τον απατάς με τον Λιάγκα θα αυτοκτονήσει”, “Είστε @@@@ και οι δύο”. Είναι σιχαμερά. Χθες δαιμονίστηκα και μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω με χιούμορ και με ειρωνεία σε κάποια από αυτά τα μηνύματα. Ήταν δεκάδες τα μηνύματα αυτά. Νόμιζα ότι Μπέος είναι μόνο ένας στη χώρα, δυστυχώς είναι χιλιάδες, μην σας πω δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες», συνέχισε ο ίδιος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δηλαδή, ένας
δημοσιογράφος που καταφέρνει να πάρει συνέντευξη από έναν πολιτικό αρχηγό που
έχει δηλώσει ότι είναι ομοφυλόφιλος, βγάζετε κάποιο συμπέρασμα εσείς οι
πανέξυπνοι ότι έχω “κολλήσει ομοφυλοφιλίτιδα”; Αν ήμουν, δεν θα είχα πρόβλημα
να το πω. Δεν είμαι. Συγγνώμη που σας χαλάω την ονείρωξη, δεν είμαι! Ούτε “το έχω γυρίσει” στα 53 μου, δικαίωμά μου όμως. Τι σημαίνει
δηλαδή; Ότι ένας πολιτικός αρχηγός που είναι ομοφυλόφιλος, δεν πρέπει να δίνει
συνεντεύξεις σε straight
δημοσιογράφους; Ή ένας straight δημοσιογράφος, απαγορεύεται να πάρει συνέντευξη από έναν ομοφυλόφιλο πολιτικό
αρχηγό; Αυτό πραγματικά μήπως μας γυρίζει σε χρόνια πριν τον Μεσαίωνα; Το λέτε
σε έναν άνθρωπο πατέρα δύο παιδιών; Δεν ντρέπεστε λίγο εσείς που τα γράφετε;»,
ξέσπασε ο δημοσιογράφος.

«Για κάποια από τα μηνύματα αυτά μπήκα στο προφίλ (σ.σ. των ανθρώπων που τα έγραψαν), και ήταν μία γυναίκα με το παιδάκι της, είχε φωτογραφία, και έλεγε σε εμένα ότι είμαι… μπιπ που κάνω συνέντευξη με τον Κασσελάκη. Τι έχετε πάθει; Για αυτό λέω ότι δεν έχει σωτηρία αυτή τη χώρα. Αυτή είναι η χώρα, είναι η νοοτροπία αυτού του κ@@@κοσμου. Αυτοί είμαστε! Κοιταχτείτε στον καθρέφτη, ρίχτε μια μούντζα  και πείτε αυτοί είμαστε και πάμε παρακάτω», σημείωσε, τονίζοντας ότι: «Αυτή είναι η νοοτροπία μας. Δυστυχώς ο κόσμος δεν αποδέχεται την ισότητα. Ο κόσμος θέλει να κοροϊδεύει τον μαύρο, τον χοντρό, τον ομοφυλόφιλο, τον οποιονδήποτε στα μάτια του είναι διαφορετικός. Γιατί ζει σε έναν μικρόκοσμο μιας μίζερης ζωής, και αισθάνεται ότι έχει καταφέρει κάτι αν πει τον Λιάγκα ομοφυλόφιλο επειδή πήρε συνέντευξη από τον Κασσελάκη. Σκ@@@ κατάφερε!».


Πηγή