Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Αταμάν: «Απομένουν πέντε παιχνίδια και όλα είναι σαν τελικοί για εμάς»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (20/3, 21:00) τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Euroleague.

Κατά την αναχώρηση της ομάδας, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, παραδέχθηκε τη δυσκολία του συγκεκριμένου παιχνιδιού, ενώ τόνισε ότι και οι πέντε αγώνες που απομένουν στην διοργάνωση έχουν χαρακτήρα τελικού.

Αναλυτικά ο Αταμάν είπε: «Φυσικά είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι καλή ομάδα και ας έχει χάσει το 90% των πιθανοτήτων του να προλάβει τα playoffs. Παλεύει σε κάθε παιχνίδι. Για εμάς απομένουν 5 παιχνίδια και όλα είναι σαν τελικοί. Πρέπει να πάρουμε αυτές τις νίκες για να διατηρήσουμε την 4η θέση και το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των playoffs. Μετά από αυτό τον αγώνα έχουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Παίζει στην Stark Arena, όπου σε άλλα ματς νίκησε και σε άλλα έχασε».

Από την πλευρά του ο Μάριους Γκριγκόνις είπε: «Θα είναι ωραία να νικήσουμε. Έχουμε μπροστά μας μερικές δύσκολες εβδομάδες που βασικά θα κρίνουν την σεζόν μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το αυριανό παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε πολλά σε επίπεδο τακτικής, αλλά το πιο σημαντικό είναι να θέλουμε να νικήσουμε περισσότερο από ότι ο Ερυθρός Αστέρας. Σίγουρα βοηθάει αν είσαι δυνατός πνευματικά. Πρέπει όμως προφανώς να είσαι έτοιμος και σωματικά, να προσέχεις το σώμα σου και να περιμένεις για το καλύτερο αποτέλεσμα». 


Πηγή